Chcę tylko powiedzieć, że polecam raczej to tło muzyczne:
Z doorsami mam tylko pozytywne skojarzenia, muzyka taty i aż żałuje ze nie mógł swoich płyt w takiej jakości odtworzyć oraz do gry Americas ramy.
Teraz siedzę na balkonie i pije drinka na balkonie z zielem i relaksuje się przy doorsach
Właśnie przeniosłem wszystkie 2FA z Google do Apple i usunąłem Authenticator z telefonu.
Nie wiem jaka magia za tym stoi, ale to, jak teraz system przechwytuje wszystkie requesty 2FA to jest jakaś magia.
Coraz piękniej robi się w tym naszym ogródku. Nawet te ściany jakieś takie piękne.
Jak?
proszę, powiedz, że na balkonie, bo zepsułeś całą kompozycję zdania! (chociaż to już chyba powino być w gorzkich żalach, a nie tu)
Jak przeniosłem? No niestety metoda chama. Wyłącz i włącz. Nie wiem, czy się da inaczej.
@piotrek69 jaki ja mam zament po tym co Ty ostatnio wrzucasz z nowymi funkcjami…
OOOOooo to fajne, gdzie to wyklikać? Oh wait - ios15 BETA… Ale co się nagoogluje to moje
Sorraski. Będę oznaczał.
Ale powiem Ci, ze ogólnie to nie ma strasznej tragedii z tą betą. Czasem przylaguje, czasem wywali na springboard i - przynajmniej mi - nie działa edytowanie widgetów, ale myśle ze jak public wyjdzie w lipcu to już smialo będzie można instalować.
Ale jak 2fa do apple? Coś ominąłem, jakąś funkcjonalność? Dej linka
Apple Music tez potrafi się wywalić i ogólnie vpny jeszcze krzacza, na tyle se musiałem ich apki wywalić tymczasowo z telefonu, bo wifi mi przestało działać. Oprócz tego śmiga jak szalona ta beta.
Jeśli włączasz 2FA to możesz teraz używać iCloud Keychain zamiast Google Authenticatora.
Właściwie to Cię nawet system do tego zachęca, bo jak ustawiasz w dowolnej aplikacji 2FA to otwiera Ci iCloud Keychain (z loginem i hasłem do tego serwisu, z którego Cię przeniosło) i pojawia Ci się kod do wstukania na stronie, żeby jedno z drugim sparować. I on sobie teraz zawsze tam siedzi, a jak go potrzebujesz to się wyświetla nad klawiatura tak samo, jak hasła.
Fun fact: system automatycznie usuwa hasła ze screenshotow. Kod - chociaż w sumie nie musiałem - zakryłem, a hasło samo zniknęło.
@piotrek69 nie wiem czy specjalnie, ale jest username na twiterze widoczny - secops ci się obniża.
Sam go przecież obserwujesz na TT, sejfu nie otworzył tutaj
Od 7 minut
Teraz już mnie takie rzeczy mniej bolą, jak nie pracuje
Znajoma ma wielkiego ptaka…
Oprócz tego alpaki, ale były ostatnio strzyżone i nie wyglądają korzystnie…
Takie mamy czasy. Nie ma co robić wokół tego szumu.
W sensie wielka kudłata główka na chudym ostrzyżonym ciele? One w takiej wersji wyglądają słodko i komicznie zarazem