Ja to po prostu tu zostawię
No to pochwal się jakiego iPhona zamówiłeś, chyba, że jeszcze cię wąsowi applowcy za słabo przekonali XD. A tak serio, to znowu jakiś oneplus?
jeszcze zostaję na androidzie jeden telefon, OnePlus 8 już do mnie leci (bo jednak wyszedł z magazynu, o północy był na sortowni)
Bez (AM)OLED-a jak bez ręki i to jest feature, którego nie umiem odpuścić, a miniak kosztuje prawie 2x więcej, szczególnie, że 64GB dla mnie to zbyt mało (a tu mam na luzie 128)
Tak sobie pomyślałem… a w czym czwartek jest gorszy od piątku? I żeby mu smutno nie było, temu czwartkowi, potraktuje go inaczej.
Wysokich i bezpiecznych lotów!
Secops się może obniża, ale 4 followersow przybyło
Jeszcze kilka takich akcji i dostane ptaszka.
telefon, który miał być z outletu okazał się nówką w której jedyne, co świadczy o byciu z outletu są… naklejki o tym - nawet plomby były nienaruszone
no i najbardziej męski kolor ever wziąłem
Weekendowa walizka na czterech kółkach zamiast wypchanej i nieforemnej torby sportowej
Po ponad sześciu miesiącach intensywnej walki (serio lol) z problemami ze snem, mam +1h średnio dziennie snu vs grudzień 2020. I czuję się lepiej!
Mam prawie tydzień urlopu bez dzieci i żony, właśnie przywiozłem PS4 z plenti i będę ogrywał Horizon, Spidermana i Ghost of Tsushima. Pewnie wszystkiego nie uda się przejść w tak krótkim czasie, ale szykuje się dużo dobrej zabawy.
Pamiętaj, żeby przygotować picie w butelkach z szerokim gwintem.
I nie sok jabłkowy
W końcu! (po grubo ponad roku) dostałem się do alfy AnyType.io!
Co to? Coś w stylu OSa wewnątrz przeglądarki?
self-hosted odpowiednik notion, wiele osób sobie chwali
Właśnie zjadłem pierwszą truskawek z własnego ogródka. Najsmaczniejsza na świecie.
Zrób sobie humus albo falafel (taameya) z bobu. Bardzo spoko. Z ciecierzycy dużo lepsze, ale to kompletnie inny smak.
No i nie zapomnij o Chianti