Zgodnie z wynikami ankiety - reklamy na forum nie pojawią się (a przynajmniej nie w formie adsense, pomyślimy o zwykłych reklamach przy okazji jakichś akcji sponsorowanych). Opcja, która miała najwięcej głosów to opcja zrzutki - tak więc też czynimy!
Zrzutka jest absolutnie nieobowiązkowa. Jeśli ktoś dołączy wiadomość, do wpłacanych pieniędzy, ze swoim nickiem - otrzyma rangę “Patron”, która ma przy nicku specjalny, zielony znaczek. Oprócz tego dostanie dostęp do kategorii widocznej tylko dla osób mocno wtajemniczonych (z rangą 3 i wyżej) i tyle. Nic więcej. Chcemy, żeby dorzucili się ludzie, którzy autentycznie chcą to zrobić. Każda złotówka będzie się liczyć.
Aha, żeby wszystko było jasne: jeśli nie uzbieramy nic albo nie dozbieramy do 430 zł - forum dalej będzie działać. Po prostu redakcja będzie płaciła za nie z własnego portfela.
Ej jakie chujki. Zapytali, czy chce pokryć koszty - CHORE 10zl, to kulturalnie powiedziałem, ze nie, a oni bez słowa potracili z kwoty wpłaty. Powinni uprzedzić bez grzebania w regulaminie.
Wow, wielkie dzięki wszystkim. Nie spodziewałem się, że w 10 minut zrobimy 90zł. LOL. Wszystkie rangi będę rozdawać tak szybko jak się da. BTW. Pięknie wyglądają te zielone kulki pieniędzy obok avatarów!
Jeśli ktoś nie wpisał komentarza na stronie, to ja widzę jego imię i nazwisko, ALE NIE WIDZĘ NICKU ANI MAILA, więc niech wtedy odezwie się do mnie na priv i ja pieniążek obok nicka dam.
@piotrek69 - ja sobie mogę też ustawić pieniążek hihi.