Po pierwszym odcinku drugiego sezonu. Ale już pierwszy mi kiepsko wchodził.
To dokladnie jak ja. Wystartowal fajnie. Podobalo mi sie podejscie tworcow do komputerow. nie jakies “hack the planet” tylko w miare konkret. A potem jak zaczal plynac w strone wizji to mi sie odechcialo.
BTW: Na Vice robią sprawdzenie każdego odcinka pod względem tego, czy się technologicznie wszystko zgadza. Nie oglądam serialu, ale te wpisy czyta się z przyjemnością (a ten, ostatni, jest nawet z Micahem Lee!): Hackers Dissect 'Mr. Robot' Season 4 Episode 9: ‘Conflict’
Ja ostatnio natknąłem się na japoński miniserial Midnight Dinner. Obyczajówka w której każdy odcinek skupia się na jednym japońskim daniu i historii która wiążę z nim jednego z klientów restauracji.
Same.
Ja doceniam mocno Mr Robot, jestem z nim od początku i cały czas oglądam. Dzięki niemu np. zacząłem korzystać z ProtonMail, który na początku serialu wiele razy pokazywali oraz zainteresowałem się bezpieczeństwem i prywatnością w sieci.
Ah, no i uwielbiam różne smaczki, które ukrywają w odcinkach, np. jakieś współrzędne GPS, których zestawienie tworzy znak na mapie, adres IP pod którym kryje się jakaś strona w necie, itp.
Muszę w końcu obejrzeć całego Mr Robot. Obejrzałem kiedyś może ze dwa odcinki, a to może być mój shit.
Pierwszy raz od roku włączyłem coś na swoim Netflixie i po paru dniach udało mi się obejrzeć dwa odcinki Chefs Table. To jest tak przepięknie zrealizowane i takie przyjemne do oglądania…
Dark sobie obejrzyj. Koniecznie.
W ramach zgłębiania sąsiednich krajów, jak mieliśmy Dark, to polecam rosyjskich serial “Lepsi niż my”. Bardzo fajnie się ogląda, głównie dlatego, że bohaterowie nie są jednowymiarowi jak w Hollywood.
Czy ktoś polecał już What we do in the shadows film i serial? Jeśli nie, to ja polecam, bo są ŚWIETNE.
masz to na netflixie w uk? w pl nie znajduje
A, nie, nie, ja to oglądam ze źródeł alternatywnych.
Czwarty sezon Rick & Morty właśnie wjechał! (Albo wjechał wcześniej a ja dopiero zauważyłem).
chyba za stary na ricka jestem, odpadłem po 2 odcinku
Jest tylko 5, dasz radę
…piierwszego sezonu
Pierwszy sezon najsłabszy. Potem zaczyna się ogień. Pod względem chamstwa i osrywania świętości sezon 3 pobił wszelkie rekordy chociaż 4 mu w sumie nie ustępuje.
No ale to trzeba lubić klimat.
10 stycznia będzie drugi sezon Titans.