Moja paczuszka przyszła - nie wiem ani od kogo, ani co jest w środku i dowiem się dopiero 21 grudnia, ale dziękuję mój Mikołaju!
A to prezent dla mnie, od Mikołaja z UK! Bardzo dziękuje ! Wszystko się przyda, kartka już wisi na lodowce
Och Boże, Dobble. Jak ja nienawidzę tej gry. Jestem tak niespostrzegawczy… Wszyscy zgarniają, rzucają karty a ja się patrzę.
Ciekawostki:
- Dobble zawiera 55 kart.
- Wszystkich możliwych kombinacji symboli jest 57.
- Można grać niepełną talią.
JEJU DZIĘKUJĘ @_Kuba !!! BĘDZIE NOSZONE, BĘDZIE JEDZONE. SUPER PREZENT I OPAKOWANIE TEŻ, CHOCIAŻ TO PRZEGRAŁO W POJEDYNKU Z MOJĄ EKSCYTACJĄ.
Kocham to zdjęcie :DD
Widzę oczami wyobraźni, jak @p_m wciska opcję samowyzwalacza i szybko leci na (chyba) łóżko żeby się ustawić xD
xD.
Takiej reakcji się nie spodziewałem XDD, ale cieszę się, że Ci się podoba
Dokladnie tak bylo XDD
Woohoo! Mój Secret Santa też dzisiaj dostarczył paczuchę! <3
I giereczka i książeczka i karteczka i trzy paseczki do AW!
NA BOGATO!
Kurde, niesamowite jak dużo radości miałem przy odpakowywaniu nie wiedząc co jest w środku! Jednak co secret to secret!
Musimy to powtórzyć w przyszłym roku!
Karma wraca
Zastanawia mnie tylko czy masz 44mm AW i czy Uncharted 4 było grane
Tak, mam ten największy! <3 A Uncharted powiem zupełnie szczerze - NIE PAMIĘTAM czy ograłem… xD Ale nawet jeżeli ograłem to nic nie szkodzi!
I tak nie szkodzi, bo tylko na Switchu grasz?
Nie nieee - właśnie coś w ostatnim czasie malutko na Switchu - przerzuciłem się na dobre na PS4 i Apex Legends - jestem wkręcony od premiery i nie chce mi się znudzić…
Te shortbready są zajebiste!
I know!
Btw. Pewnie pomyślicie, że miałem łatwo, bo Wojtek, bo słucham go co tydzień to wiem co lubi itd. Jak mawia pewien sławny z reklam Banku Millenium, Youtuber “Nic bardziej mylnego”. Miałem problem z tym by kupić coś czego Wojtek nie ma, co mu wpadnie w gust.
Mój Mikołaj również trafił w punkt ! Uwielbiam planszówki, szczególnie te imprezowe akurat zamierzałem kupić tajniaków, a tu proszę
A słodycze, od razu powinęła narzeczona tyle dla mnie, że miętowej czekolady nie lubi, a ja jak najbardziej
Z dziwną historią w trackingu, otwarta gdzieś w InPost paczka dotarła i do mnie. Z informacji jakie dostałem od mojego secret santa @kamilstec wynika że brakuje poptartsów ale cieszę się że najważniejsze dotarło bo jestem fanem t-shirtów z nadrukami oraz Rick & Morty
Kart pamięci też nigdy za dużo i przyda się żeby zrzucić na nią bibliotekę muzyki niedostępną na Spotify do słuchania w samochodzie
Wierzę że komuś z inpostu te poptartsy były potrzebne na podbicie cukru