Właśnie widzę, może chcesz zmienić hasło na jakieś takie bardziej do wyszerowania, będę chociaż logował się na Ciebie raz dziennie, zużywał Ci energię i tyle, jak będziesz mieć czas to chociaż wrócisz do konta, które coś tam już ma?
Poszło na telegramie
Sporo kasy w akcjach ,u mnie kasa nigdy nie kiśnie, ciagle mi brakuje Mam tylko 3 bloki z twoich. Większość idzie w statystyki i ciagle mi mało mimo, ze mówiono, ze całkiem niezłe jak na mój poziom.
Ostatni miesiąc ścigałem się tylko ze względu na kryzys i brak czasu ale znów nabrałem chęci ze względu na to co teraz się dzieje. Wydałem właśnie 25 mln na 2 Love Juicy wspomagam Chain i wiem ze to głupota, ale mechanika gry ciagle mnie potrafi zaskoczyć wiec póki co nie mam celu tylko się bawię znowu
Happy Jumps? Czy co robisz?
Robiłem cały czas, dopóki nie osiągnąłem w sumie 270k,później wg poradników jest to nie ekonomiczne, teraz robie 2,3 xanaxy na dzień. Czytałem o siłce na „czysto” ale to tylko inny sposób na grę i nigdy nie dorówna wspomagaczom. Nie zależy mi na niczym szczególnym na razie, mam książkę która gwarantuje anonimowość ataku przez miesiąc wiec gdy dojdę do miliona statystyk spróbuje podkraść pieniądze innym, a później zastanowię co dalej. Nie zależy mi szczególnie na szybkim progresie bo w porównaniu z innymi ciągle będę za słaby i niezadowolony, w międzyczasie skończy się jakąś szkołę i będą inne możliwości zarabiania
Ja zrezygnowalem z brania Xanaxów bo chcę mieć czystą siłkę. Ale ja obrałem w ogóle inny styl gry niż cała reszta - co też jest ciekawe. Bo ja wszedłem all in w firmę (która co prawda bardzo wolno, ale rośnie i będzie baaardzo przydatna), w giełdę i w pluszaki. No i teraz - bez właściwie wspomagaczy - wszedłem już na ponad 500mln kasy.
No ja wiem, że firma to super sprawa i przyszłościowa finansowo Sam chciałbym to robić. I na pewno w kasie ci nie dorównam z wiadomych powodów
Ale ciągle jestem u ciebie w firmie bo lubię wasz podcast ;), ale w dalekiej przyszłości trzeba będzie i tak w końcu się pożegnać bo myśle o revive i innych rzeczach a to wymaga długiego stażu w sklepach Torna, póki co słucham was i dzięki za trening.
Rozumiem, że edytujesz się w biznesie ?
Teraz akurat robię edu w historii, ale biznes mam już trochę porobiony
Wiele dni temu ta przygoda się zaczęła i dalej trwa.
PS.
Torn City keeps a detailed record of each and every item available to steal, purchase or use at any one time. Currently there are 306,355,178 items in circulation, and it is this attention to detail which led to the city being dubbed “The Most Anal City In The World”. Sadly this title often leads to confusion amongst the world’s many travelling perverts.
Chyba trzeba zamknąć firmę i zrobić np. medical, żeby można było revivować ludzi. I tak dalej, i tak dalej. Główna funkcja - trzymanie kasy - może być teraz u mnie zastąpiona przez vault w Private Island, więc… Chyba nie ma motywacji, żeby to trzymać. Szczególnie, że długo na 1 gwiazdce wisi.
@Penny i @adamekkic (Urakyur nie mogę znaleźć tutaj nicku)
Revive był by spoko. Co wykombinujesz ja dołączę.
(Urakyur)
Dosko. Tak, wbijaj sobie w medical. Zróbmy tak, żeby można było mieć revive Potem może edukacja i -10% czasu na kursach?
Brzmi dobrze
I koniec grania za kogoś - moje konto główne ma bana na 7 dni, konto @Martin_Fox usunięte. Tak samo moje drugie konto. Konto @Spectre jeszcze istnieje ale grać nie będę
No i się doczekałeś a właśnie miałem pytać jak tam moje konto się miewa
Dobrze się miewalo szczerze mówiąc. Chyba aż za dobrze
Poprawka, istniało.
Wszystkie konta, co na nie się zalogowałem kiedykolwiek zostały UNICESTWIONE. Ugh… Jak ktoś chce wrócić to może się kłócić z nimi via formularz, nie podejrzewałem, ze to się stanie, mam oczywiście dla wszystkich pakiety z przeprosinami gdyby ktoś chciał… :[
Lol
(BTW ja codziennie wchodzę, ale powoli tracę zapał… :()
Paweł, ale wracasz do Torna czy odpuszczasz?
A co do braku zapału to miałem tak dwa razy po miesiąc.
Za pierwszym razem tylko dalekie trasy na pluszaki robiłem a za drugim tylko gym, crimes i wyścigi non stop aż wróciła chęć