Wąsacze grają w TORN

Wracam, wracam, ban się kończy jutro i wracam :slight_smile:

Słabo to widze xD

Dali Ci karę pomimo odsiadki?

Tak. Generalnie SpectreD kupił PI, a dostał bana, wiec koszt PI na mnie przeszedł i go odliczyli wiec mam -600 :slight_smile: nie wiem w sumie jak się odbić :smiley: chyba muszę wszystko sprzedać albo coś

Dobra, w 24h zszedłem poniżej 600… Może się to jeszcze uda jakoś za miesiąc albo dwa lol

image

Już zaraz

1 polubienie

I już. Lecę do Argentyny się odkuć… jestem mocno w plecy generalnie - teraz jeszcze mam dług u Duke na ostatnie 20mln…

Jak to się robi? W 3 dni 600k…

Generalnie sprzedałem większość akcji na giełdzie, przez ostatnie 2 dni robiłem tylko hacking crime (daje 200-400k za każdym razem) i całą energię w szukanie rzeczy w dumpie, żeby je sprzedać… 600mln z tego wyszło plus minus. Niestety to znaczy, że nie mam praktycznie bloków na giełdzie. Na plus można zaliczyć to, że dalej mam PI.

1 polubienie

Prawie po roku gry dalej jestem słabiak, ale nie przewracam się od razu gdy ktoś mnie popchnie, ponad dwa miliony w statystykach .
Dalej skupiam się zwiększaniu statystyk walk a nie Na pieniądzach, wszystkie pieniądze idą w siłę.
Biorę udział w wyścigach regularnie i jeśli będę grał dalej to za parę lat będę miał szanse na wygranie jakichś pieniędzy na w turniejach.
Za trzy miesiące skończę historię i znów, będę mógł zarabiać więcej na pluszakach i zwiększać siłę.
Największe nadzieje jednak na duży skok w finansach wiążę z bardzo rzadką książką zapewniającą przez miesiąc anonimowość podczas ataków i rabunków na innych graczy. Dlatego dałem sobie jeszcze rok ( bo ciągle wydaje mi się, że powinienem być silniejszy) i aktuwuje ją. Planuję, i mam realne szanse, że jak dobrze to rozegram to może i miliard dolarów wpadnie, a wtedy jak wiadomo wszystko jest łatwiejsze :slight_smile:
Tymczasem pykam sobie jakieś 6 razy dziennie po 5 minut i pół godziny w weekend i jako nie obciążający czasowo slow play Torn dalej daje przyjemność :slight_smile:
A, i za jakiś rok będę mógł robić poważne przestępstwa jak political assasination, i sporo kasy tez zacznie w końcu wpadać, teraz tylko zwiększam expierence

3 polubienia

Wowza, po roku mam 400k statow. Jestem pod wrażeniem. Ja niestety przez rok grałem bez Happy Jumpow I mam zamiar teraz to zmienić…

W końcu nie jest tak, że zupełnie jestem w plecy ze statami i powoli sobie doganiam.

Nice. Ja przebiłem 500k ostatnio. Tylko z kasą ciągle krucho :wink:

1 polubienie

Screenshot 2020-11-17 at 15.09.54

:slight_smile:

Która siłownia? Kurczę, ja tu cisnę z treningiem i ledwo do 700k dobijam xD

Ok, dwie siłownie przede mną + special gym :slight_smile:

Ten special gym daje mi największe gainy, dlatego stwierdziłem, że idę w to. Pewno zrobię paręnaście milionów strength, a potem przeskoczę na robienie czegoś innego. Ale mam mentalnie taki problem - jeden train na special gym str daje mi jakieś +2k str. Jak robię 1 train na defense na tym normalnym gym, to dostaję jakieś 300. No i ja wiem, że będę musiał kiedyś tego defa zwiększyć, ale boli myślenie, że mógłbym mieć za to parę tysięcy str, a nie pareset defa.

To ja nawet nie pokazuje moich statystyk. Aż dziw, że jeszcze sobie radzę i nikt na mnie nie trenuje… Chyba czas zadbać o statystyki. Jak się dostać do tej special gym. Generalnie co polecacie aby podbić szybko straty?