Wracam, wracam, ban się kończy jutro i wracam
Dali Ci karę pomimo odsiadki?
Tak. Generalnie SpectreD kupił PI, a dostał bana, wiec koszt PI na mnie przeszedł i go odliczyli wiec mam -600 nie wiem w sumie jak się odbić chyba muszę wszystko sprzedać albo coś
Dobra, w 24h zszedłem poniżej 600… Może się to jeszcze uda jakoś za miesiąc albo dwa lol
Już zaraz
I już. Lecę do Argentyny się odkuć… jestem mocno w plecy generalnie - teraz jeszcze mam dług u Duke na ostatnie 20mln…
Jak to się robi? W 3 dni 600k…
Generalnie sprzedałem większość akcji na giełdzie, przez ostatnie 2 dni robiłem tylko hacking crime (daje 200-400k za każdym razem) i całą energię w szukanie rzeczy w dumpie, żeby je sprzedać… 600mln z tego wyszło plus minus. Niestety to znaczy, że nie mam praktycznie bloków na giełdzie. Na plus można zaliczyć to, że dalej mam PI.
Prawie po roku gry dalej jestem słabiak, ale nie przewracam się od razu gdy ktoś mnie popchnie, ponad dwa miliony w statystykach .
Dalej skupiam się zwiększaniu statystyk walk a nie Na pieniądzach, wszystkie pieniądze idą w siłę.
Biorę udział w wyścigach regularnie i jeśli będę grał dalej to za parę lat będę miał szanse na wygranie jakichś pieniędzy na w turniejach.
Za trzy miesiące skończę historię i znów, będę mógł zarabiać więcej na pluszakach i zwiększać siłę.
Największe nadzieje jednak na duży skok w finansach wiążę z bardzo rzadką książką zapewniającą przez miesiąc anonimowość podczas ataków i rabunków na innych graczy. Dlatego dałem sobie jeszcze rok ( bo ciągle wydaje mi się, że powinienem być silniejszy) i aktuwuje ją. Planuję, i mam realne szanse, że jak dobrze to rozegram to może i miliard dolarów wpadnie, a wtedy jak wiadomo wszystko jest łatwiejsze
Tymczasem pykam sobie jakieś 6 razy dziennie po 5 minut i pół godziny w weekend i jako nie obciążający czasowo slow play Torn dalej daje przyjemność
A, i za jakiś rok będę mógł robić poważne przestępstwa jak political assasination, i sporo kasy tez zacznie w końcu wpadać, teraz tylko zwiększam expierence
Wowza, po roku mam 400k statow. Jestem pod wrażeniem. Ja niestety przez rok grałem bez Happy Jumpow I mam zamiar teraz to zmienić…
Nice. Ja przebiłem 500k ostatnio. Tylko z kasą ciągle krucho
Która siłownia? Kurczę, ja tu cisnę z treningiem i ledwo do 700k dobijam xD
Ok, dwie siłownie przede mną + special gym
Ten special gym daje mi największe gainy, dlatego stwierdziłem, że idę w to. Pewno zrobię paręnaście milionów strength, a potem przeskoczę na robienie czegoś innego. Ale mam mentalnie taki problem - jeden train na special gym str daje mi jakieś +2k str. Jak robię 1 train na defense na tym normalnym gym, to dostaję jakieś 300. No i ja wiem, że będę musiał kiedyś tego defa zwiększyć, ale boli myślenie, że mógłbym mieć za to parę tysięcy str, a nie pareset defa.
To ja nawet nie pokazuje moich statystyk. Aż dziw, że jeszcze sobie radzę i nikt na mnie nie trenuje… Chyba czas zadbać o statystyki. Jak się dostać do tej special gym. Generalnie co polecacie aby podbić szybko straty?