Wąsacze grają w TORN

Widocznie ja za dużo razy to opuściłem. No i mi przestępstwa bardzo dużo razy nie wychodzą… Ok, muszę trochę lepiej kraść, mniej siedzieć :D.

Moja siłownia wygląda tak:

A jak się ładuje w skrócenie czasu nauki?

Punkty, które dostajesz za wbijanie poziomu możesz rozdysponować w różne rzeczy. 2% skrócenia czasu za każdy poziom

BTW. Warto zainwestować w Bazar. To są co prawda pointsy, które kosztują pieniądze (albo dużo pieniędzy na markecie), ale można potem wystawiać przedmioty BEZ kaucji.

Kto mi powie o co kaman z postaciami takimi jak ta:

Niby lvl1 a wymiatacz? Gra, ale nigdy nie zrobił lvl up?

1 polubienie

Dokładnie. Po prostu nie awansuje postaci

1 polubienie

A co to daje? Bo z tego co kumam traci się możliwość rozwijania “talentów” ?
I czy ja, awansując postać coś tracę? :smiley:

Albo kiedy ktoś próbuje nas szantażować lol

3 polubienia

Dajcie znać czy dalej gracie - mam nadzieję, że tak. Lada moment będziemy mieć korporacje. Coraz więcej się tam dzieje :slight_smile:

1 polubienie

Może nie wszyscy widzieli, ale…

https://www.torn.com/joblist.php#/p=corpinfo&ID=80774

Założyliśmy korporację. Zapraszam do pracowania! Dobrze płacę :slight_smile:

1 polubienie

Wrzuciłem kilka $ do budżetu frakcji :smiley:

1 polubienie

To ja podbiję ten temat, bo…
Nasza frakcja ma się dobrze. Nasza firma - rośnie tak samo jak frakcja. My już mamy przyjemniejsze poziomy. Dobrze się tam można bawić. Zapraszam serdecznie do grania!

Znudziło mi się :frowning: komu przesłać moje itemy/oszczędności? :wink:

Możesz wszystko wysłać mi! :slight_smile:

Albo wrzucić do fralcji :smiley:
Ja qrde utknąłem z jedną misją… mam gościa pokonać który niby ma niski lvl, ale ponad 2000 dni gra i z laczka mi zabiera całe życie jednym strzałem :confused:

1 polubienie

kurcze nie czuje jednak tej gry
nic tu się nie dzieje

Dużo się dzieje! Ale w gruncie rzeczy wszystko polega na biciu sie, inwestowaniu i odkrywaniu i dochodzeniu do bogactwa.

Czy ktoś wie jak wysłać item do innej osoby?

Send the Blunderbuss to xxx

Jak to zrobić, żeby zakończyć misję?

W itemach to się robi. Musisz wejść w swoje itemy, zaznaczasz item, masz ikonkę takiego samolociku papierowego. Wpisuijesz do kogo i wysyłasz

Dzięki ci dobry szefie :slight_smile: