Wąsacze grają w TORN

Pytanie tylko czy jak wynajmę taniej niż wynosi upkeep to będę w plecy ? :smiley:

Chyba upkeep płaci wynajmujący. A przynajmniej tak to wygląda. W sensie - osoba która mieszka.

Ktoś chce wynająć apartament ode mnie?

E tam, wynająłem farmę :smiley:

1 polubienie

Kupiłem penthouse lol :smiley:

Bogacz ! :smiley:
Ja kupiłem donator pack ale go po prostu wykorzystałem. Zawsze energia szybciej się regeneruje, a planuje przy grze zostać na dłużej. Podoba mi się to, jak jest rozbudowana. Bez porównania do The Crims (do którego już mi się nawet logować nie chce).

Btw. Fajnie sprawdza się MiBand 4 do tej gry. Ustawiam sobie minutnik na tyle czasu ile odnawia się Nerve, jak zawibruje to wchodzę, wykorzystuję i tyle mojej gry :smiley:

Same! Mam dokładnie to samo. Bardzo mi się to podoba i bardzo rozbudowana jest ta gra. Wbrew pozorom brak endgame mocno mnie zachęca do tego, żeby w to grać.

Czyli the crims spisujemy na straty/? Jak tak to zamykam okno przeglądarki :smiley:

Zamykaj, TORN jest lepszy

2 polubienia

Jak kogoś atakujecie to go po wygranej zostawcie (Leave).
Wtedy dostaje się najwięcej doświadczenia. Jak obrabujecie bądź wyślecie do szpitala to doświadczenie jest 2-3 krotnie mniejsze.

1 polubienie

Rewelacyjne są Twoje tipy. Serio.

1 polubienie

Przeszedłem tutorial, dalej nie wiem specjalnie o co chodzi ale i tak popykam trochę :slight_smile:

Edit: Handel pluszakami I różami faktycznie się opłaca!

Po prostu graj! Ja też nie wiem o co chodzi :smiley: ogarniemy to:)

2 polubienia

MiBand już mi nie pomoże w grze bo go dziś utopiłem :smiley:

1 polubienie

Jak? :slight_smile:

Pływałem na nartach wodnych i po upadku już jej nie było :slight_smile: a, że na wodzie się nie unosi to poszła na dno

Wbijam w to! Można tam jakoś dodawać znajomych?

1 polubienie

Pewnie, że można.
W kolumnie po lewej stronie na samym dole

1 polubienie

Jak Ty tak szybko expisz? Już masz 7 lvl, ja dopiero 5…

W sumie to nie wiem.
Jedyne co robię codziennie to:
Przestępstwa - Shoplift - Market Stall (póki co, to nie wiem jak dokładnie te napady działają. większość mi się ich udaje ale czasami zdarzy mi się pójść siedzieć… dlatego nic dalej nie próbuje).
Energie wykorzystuje na siłownię albo napady na ludzi, których zawsze zostawiam w spokoju.
Robię też misje jak mi się jakieś wyświetlą.
Punkty za awans ładuje w skrócenie czasu nauki. Choć nie wiem czego się uczyć. Póki co zrobiłem General a teraz robię dalszy etap czyli Driving License.

Btw.
Jak rozkładacie statystyki na siłowni?
U mnie wygląda to tak: