Świetny soft od kiedy poprawili stabilność na iOS.
Co
(żeby bylo 5 znaków)
Ja po prostu dodaje wszystkie podcasty, które chcę sprawdzić. Czasami robię czystkę czyli słucham kilka odcinków i decyduję czy mi się podoba.
Po zakupie apki pocketcasts ma się dostęp do wersji web i synchronizacji czy trzeba ją osobno dokupić?
Ja używałem kiedyś Castbox ale ostatnio w 100% przerzuciłem się na Spotify. Ze spotify jest mi dość łatwo po prostu. Działa Android Auto, mam jedną aplikację mniej na telefonie. Widzę, że wiele z was poleca Overcast. Przetestuję na drugim telefonie ale to jednak Pixel jest moim ulubionym telefonem więc raczej nie chcę iPhone dedykować do roli podcastowej maszynki.
Web kupujesz osobno.
That’s crazy. Ale robiłem to samo kiedyś. Lubię mieć badge na ikonie i bardzo się denerwowałem gdy było tam powyżej 400…
Witam mam takie same wrażenia ale za nic w świecie nie mogę ustawić w owercasts filtrowania nowych odcinków tzn widzę wszystkie podcasty i muszę wejsc w każdy żeby sprawdzic czy jest nowy jakiś pomysł na to
Pozdrawiam wszystkich yeswasaczy
Nie rozumiem - masz filtr all podcasts i tam są wszystkie odcinki. Dodatkowo, jak zrobisz samemu filtr to on domyślnie zawiera w sobie wszystkie podcasty
Dzięki za szybka odpowiedz
A gdzie się wybiera filtry bo chyba zostały mi przyzwyczajenia z Pocket cast gdzie miałem filtr w którym pokazywał mi wszystkie nowe odcinki z wszystkich zasubskrybowanych podcastów a w owercast jedynie udało mi się zrobić smartlist ale to nie to bo jak przysnę słuchając to odtwarza mi wszystkie jeden po drugim
Właściwie to napisałem “filtry” ale chodzi mi o listy i smart listy. Do list dodajesz odcinki do smart list całe podcasty. Jaki efekt chcesz osiągnąć?
No właśnie to jest chyba mój problem bo brakuje mi filtrów a nie playlist i smartlist
Filtry działają taka jak smart listy ale są o wiele mniej konfigurowalne
Sorry za podwójny post ale słucham tego True Crime Garage w aplikacji Sticher i się wkurzam jaki to słaby soft. Szukałem obejścia i znalazłem
Tylko trzeba mieć konto premium na Sticherze
Dlaczego?
Bo nie podoba mi się „płać nam za podcasty”. Wydaje ponad 60 dolców miesięcznie wspierając różne podcasty tylko i wyłącznie dlatego, że nikt mi nie stawia warunków i do niczego nie zmusza. Jest duża różnica pomiędzy:
„Hej, jak chcesz nas wesprzeć i dostać bonusowy kontent do wrzuć nam pare groszy”, a „Chcesz stare odcinki? Płać. Chcesz nowy podcast? Płać.”
To mi sprawia taka wielka wewnętrzna radość. Tak siedzę sobie rozwalony w fotelu, zacieram ręce i myśle „dałbym Wam, ale że chciwie wyciągacie łapska po hajs, to pocałujcie mnie w dupala”
Ha! I taką odpowiedź rozumiem. Dzięki za wyklarowanie. A tak z ciekawości - które podcasty wspierasz? Napisz w tym drugim temacie o podcastach per se.
Przez pocket casts chyba też. Lepiej się chyba sprawdza do tego Chromecast Audio