🎧 W czym słuchasz podcastów?

Świetny soft od kiedy poprawili stabilność na iOS.

Co

(żeby bylo 5 znaków)

Ja po prostu dodaje wszystkie podcasty, które chcę sprawdzić. Czasami robię czystkę czyli słucham kilka odcinków i decyduję czy mi się podoba.

1 polubienie

Po zakupie apki pocketcasts ma się dostęp do wersji web i synchronizacji czy trzeba ją osobno dokupić?

Ja używałem kiedyś Castbox ale ostatnio w 100% przerzuciłem się na Spotify. Ze spotify jest mi dość łatwo po prostu. Działa Android Auto, mam jedną aplikację mniej na telefonie. Widzę, że wiele z was poleca Overcast. Przetestuję na drugim telefonie ale to jednak Pixel jest moim ulubionym telefonem więc raczej nie chcę iPhone dedykować do roli podcastowej maszynki.

1 polubienie

Web kupujesz osobno.

1 polubienie

That’s crazy. Ale robiłem to samo kiedyś. Lubię mieć badge na ikonie i bardzo się denerwowałem gdy było tam powyżej 400…

Witam mam takie same wrażenia ale za nic w świecie nie mogę ustawić w owercasts filtrowania nowych odcinków tzn widzę wszystkie podcasty i muszę wejsc w każdy żeby sprawdzic czy jest nowy jakiś pomysł na to
Pozdrawiam wszystkich yeswasaczy

1 polubienie

Nie rozumiem - masz filtr all podcasts i tam są wszystkie odcinki. Dodatkowo, jak zrobisz samemu filtr to on domyślnie zawiera w sobie wszystkie podcasty

1 polubienie

Dzięki za szybka odpowiedz
A gdzie się wybiera filtry bo chyba zostały mi przyzwyczajenia z Pocket cast gdzie miałem filtr w którym pokazywał mi wszystkie nowe odcinki z wszystkich zasubskrybowanych podcastów a w owercast jedynie udało mi się zrobić smartlist ale to nie to bo jak przysnę słuchając to odtwarza mi wszystkie jeden po drugim

Właściwie to napisałem “filtry” ale chodzi mi o listy i smart listy. Do list dodajesz odcinki do smart list całe podcasty. Jaki efekt chcesz osiągnąć?

1 polubienie

No właśnie to jest chyba mój problem bo brakuje mi filtrów a nie playlist i smartlist

Filtry działają taka jak smart listy ale są o wiele mniej konfigurowalne

Sorry za podwójny post ale słucham tego True Crime Garage w aplikacji Sticher i się wkurzam jaki to słaby soft. Szukałem obejścia i znalazłem

http://stitcher-rss.128.io/

Tylko trzeba mieć konto premium na Sticherze

1 polubienie

Ode mnie w Sticherze nawet grosza nie zobaczą.

1 polubienie

Dlaczego?

Bo nie podoba mi się „płać nam za podcasty”. Wydaje ponad 60 dolców miesięcznie wspierając różne podcasty tylko i wyłącznie dlatego, że nikt mi nie stawia warunków i do niczego nie zmusza. Jest duża różnica pomiędzy:
„Hej, jak chcesz nas wesprzeć i dostać bonusowy kontent do wrzuć nam pare groszy”, a „Chcesz stare odcinki? Płać. Chcesz nowy podcast? Płać.”

To mi sprawia taka wielka wewnętrzna radość. Tak siedzę sobie rozwalony w fotelu, zacieram ręce i myśle „dałbym Wam, ale że chciwie wyciągacie łapska po hajs, to pocałujcie mnie w dupala”

4 polubienia

Ha! I taką odpowiedź rozumiem. Dzięki za wyklarowanie. A tak z ciekawości - które podcasty wspierasz? Napisz w tym drugim temacie o podcastach per se.

1 polubienie

A wiecie, że można słuchać podcast przez Chromecast dzięki Podcast Addict?

1 polubienie

Przez pocket casts chyba też. Lepiej się chyba sprawdza do tego Chromecast Audio :grinning: