A najlepiej słuchawki…
Ja w domu zawsze podcasty z Pocket Casts odpalam na głośniku Google Home, za pomocą Cast button w apce, więc potwierdzam.
Ej, słuchałem podcastów na natywnej aplikacji od apple… i po waszych słowach zmieniłem na overcast. I to jest zajebisteeee
Takie drobne pytanko, czy wam też “Napisy końcowe” pobiera mega wolno? Wszystkie inne podcasty pobierają się z maksymalną prędkością łącza, a ten jeden jakby jeszcze żył w 2005…
Podcast Addict dostał aktualizację: teraz nie tylko obsługuje tytuły rozdziałów, ale i ich (rozdziałów) ilustracje. Czyli można zrobić tak, że przy temacie @pawelorzech albo @6ghost9 pojawia się jego facjata, a np z relacji z targów jakieś fotki…
Ja póki co dorzucam tylko nasz logotyp do każdego rozdziału, bo faktycznie mało klientów obsługuje tą funkcję.
Jak już się tak licytujemy to wiecie, że można powiedzieć HomePod’owi “hey siri play me latest yes was podcast” ?
Zrób najbliższy odcinek eksperymentalnym, wrzucając jako ilustracje rozdziałów zdjęcia kotów, czy jabłek, czy co tam Ci pasuje…
O lol. Ale oni są w tyle za konkurencja.
W miejscu nie stoją, tylko się rozwijają cały czas. Ja nie narzekam
Nie wiem jak długo trwa ten temat, ale ja dalej walczę ze sobą, żeby nie przenieść się na PC. Dlaczego życie jest tak trudne
Zainstaluj, importuj podcasty i słuchaj raz tu, raz tam
Trochę tak robię. W sensie - słucham w Overcast, ale trzymam wszystko też w PC. Taki mirror na wszelki wypadek.
Ja tak mam z Overcast i Apple Podcasts
Serio? Apple Podcast średnio wydaje mi się sensowna alternatywa do podcastów. Może jak będą mieć przy nowym Mac OS te nową aplikację, ale teraz to raczej absolutnie nie…
Najlepiej działa synchronizacja (tzn na pewno lepiej niż w Overcast), a ja non stop przełączam się między iPhonem a iPadem. Cała reszta to przyzwyczajenie.
Wtedy bedzie tez Overcast na MacOS