Po ostatniej aktualizacj i “redesignie” Overcast zamienił się w nieużywalne gunwo.
SOA#1
Mam dokładnie takie same odczucie
Tak.
Playlisty scrollowane lewo i prawo? Fuck. Chcę zobaczyć wszystkie jedna pod drugą. Więcej zobaczę.
Na dodatek po zakończeniu odtwarzania odcinka, pauzuje i nie leci dalej wg playlisty.
Nie da się swipe to download, żeby se pobrać odcinek trzeba się w wuj nagimnastykować.
Na plus jest zmiana z high i low priority podcasts, w ten sposób mamy 3 grupy w ramach jednej playlisty: high, regular i low. I można je w końcu w ich ramach posortować chronologicznie, a nie tylko pogrupować wg podcastu.
Dlatego mimo wszystkich swoich wad #teampocketcast.
O nawet tego nie zauwazylem. Dobrze wiedziec, bo tego low priority mi brakowalo.
Dodam jeszcze, że po usunięciu odcinka, którego nie słuchałem zostaje mi on na liście jako podcast z nowym odcinkiem, przez co jest “1” w powiadomieniu na homescreenie. Trzeba klikać mark as played…
na telegram
wpadło już na regularny kanał aktualizacji
Jest trochę poprawek, jednak wciąż mam problem z AirPlay
Zgłosiłeś issue autorowi? Może warto
Przynajmniej już da się używać… nie jest idealnie, ale już realizuje najważniejsze funkcje
Nie no masakra jest…
Downcast git jest? Lubimy, polecamy?
ja nie będę krzyczał na chmury - zmiany. Muszę się ich nauczyć. Dopóki overcast działa jeśli chodzi o bezproblemowe odtwarzanie, smartspeed i voiceboost to dla mnie nie ma innego odtwarzacza.
Mi się nowy design w sumie podoba, tylko strasznie zabugowane to wszystko.
No właśnie to najgorsze. Wyrzuca mi odcinki dodane ręcznie do playlisty. Randomowe crashe. No kiepsko to działa
wkurwia mnie nowy overcast, az do autora napisze ze jak ma byc tak dalej to pierdole i cofam premium i przerzucam sie na cos innego:(
W przedostatnim ATP mówił, że średnia nowych ocen po aktualizacji to 1,8, ale że ocen sumarycznie jest mało, to nie widzi problemu.
Ja już od jakiegoś czasu używam systemowej apki i jestem bardzo zadowolony. Kiedyś używałem Overcasta, a systemowej używałem do odkrywania nowych podcastów. Kiedyś były problemy z synchronizacją między urządzeniami, ale wygląda na to, że to już przeszłość i wszystko działa jak trzeba.
Overcasta też mam zainstalowanego i obserwuję te zmiany. Nawet ostatnio zgłosiłem błąd, bo sporadycznie korzystam. Szczerze mówiąc to jest z grubsza to samo co kiedyś, jeśli chodzi o interfejs. Ogólnie to dobrze, bo może przez uproszczenie apki, Marco będzie miał więcej czasu na dodawanie nowych rzeczy.