🎧 W czym słuchasz podcastów?

Po ostatniej aktualizacj i “redesignie” Overcast zamienił się w nieużywalne gunwo.

3 polubienia

SOA#1

Mam dokładnie takie same odczucie :frowning:

3 polubienia

Tak.

Playlisty scrollowane lewo i prawo? Fuck. Chcę zobaczyć wszystkie jedna pod drugą. Więcej zobaczę.

Na dodatek po zakończeniu odtwarzania odcinka, pauzuje i nie leci dalej wg playlisty.

Nie da się swipe to download, żeby se pobrać odcinek trzeba się w wuj nagimnastykować.

Na plus jest zmiana z high i low priority podcasts, w ten sposób mamy 3 grupy w ramach jednej playlisty: high, regular i low. I można je w końcu w ich ramach posortować chronologicznie, a nie tylko pogrupować wg podcastu.

2 polubienia

Dlatego mimo wszystkich swoich wad #teampocketcast.

6 polubień

O nawet tego nie zauwazylem. Dobrze wiedziec, bo tego low priority mi brakowalo.

Dodam jeszcze, że po usunięciu odcinka, którego nie słuchałem zostaje mi on na liście jako podcast z nowym odcinkiem, przez co jest “1” w powiadomieniu na homescreenie. Trzeba klikać mark as played…

1 polubienie

Ma ktoś zaproszenie do TestFlight?

na telegram :slight_smile:

1 polubienie

wpadło już na regularny kanał aktualizacji

1 polubienie

Jest trochę poprawek, jednak wciąż mam problem z AirPlay :confused:

Zgłosiłeś issue autorowi? Może warto :stuck_out_tongue_winking_eye:

Przynajmniej już da się używać… nie jest idealnie, ale już realizuje najważniejsze funkcje

1 polubienie

Jezus Maria
Dzisiaj dostałem te aktualizację

3 polubienia

Nie no masakra jest…
Downcast git jest? Lubimy, polecamy?

ja nie będę krzyczał na chmury - zmiany. Muszę się ich nauczyć. Dopóki overcast działa jeśli chodzi o bezproblemowe odtwarzanie, smartspeed i voiceboost to dla mnie nie ma innego odtwarzacza.

2 polubienia

Mi się nowy design w sumie podoba, tylko strasznie zabugowane to wszystko.

No właśnie to najgorsze. Wyrzuca mi odcinki dodane ręcznie do playlisty. Randomowe crashe. No kiepsko to działa

1 polubienie

wkurwia mnie nowy overcast, az do autora napisze ze jak ma byc tak dalej to pierdole i cofam premium i przerzucam sie na cos innego:(

2 polubienia

W przedostatnim ATP mówił, że średnia nowych ocen po aktualizacji to 1,8, ale że ocen sumarycznie jest mało, to nie widzi problemu.

2 polubienia

Ja już od jakiegoś czasu używam systemowej apki i jestem bardzo zadowolony. Kiedyś używałem Overcasta, a systemowej używałem do odkrywania nowych podcastów. Kiedyś były problemy z synchronizacją między urządzeniami, ale wygląda na to, że to już przeszłość i wszystko działa jak trzeba.

Overcasta też mam zainstalowanego i obserwuję te zmiany. Nawet ostatnio zgłosiłem błąd, bo sporadycznie korzystam. Szczerze mówiąc to jest z grubsza to samo co kiedyś, jeśli chodzi o interfejs. Ogólnie to dobrze, bo może przez uproszczenie apki, Marco będzie miał więcej czasu na dodawanie nowych rzeczy.