🎧 W czym słuchasz podcastów?

Dzień dobry :slight_smile:
To mój pierwszy post i cieszę się, że mogę dołączyć do grona słuchaczy wąsaczy :wink:

Mam jedno małe pytanie w temacie: czy możecie polecić apkę (Android) do słuchania podcastów z opcją również słuchania stacji radiowych?

2 polubienia

Podcast Addict.

Wielkie dzięki! :slight_smile:

Proszę bardzo. Po to jest forum.
Poza tym my, Androidowcy, musimy trzymać się razem :wink:

2 polubienia

W sumie masz racje. Wiekszosc uzytkownikow i sluchaczy YesWas to z tego co zauwazylem glownie uzytkownicy produktow z Cupertino.
Co nie oznacze ze sie ciekawych rzeczy nie mozna dowiedziec :smiley:

2 polubienia

Bo w pierwszych odcinkach (tak, przesłuchałem WSZYSTKIE, w dodatku chronologicznie) było dużo o Macah, iphone… potem zaczęli wymiękać - jakieś 1+1, jakieś Pixele, potem powroty do Cupertino… To kto miał tego słuchać, jak nie Macowcy i ci, którzy na maca mieli wy… poważaniu. I tak to się kręci powoli… :wink:

3 polubienia

Tez w sumie przesluchalem wiekszosc. I mimo tego wszechobecnego “japka” nadal sie fajnie slucha. Najwazniejsze ze ludzie z kanalu na FB i tutaj nie maja tak zwanego “kija w d…uszy”. I to sie ogromnie chwali.

2 polubienia

…a przez możliwość tworzenia tematów forum jest lepiej uporządkowane.
Chyba,…

1 polubienie

jak do tej pory. Podoba mi sie znacznie bardziej niz FB. Duzo latwiej cos znalezc i prowadzic konwersacje.

1 polubienie

Oj forum to był genialny pomysł. Powiem Wam, że na forum nie czuję spiny i takiego dziwnego FOMO. Telegram mnie przytłacza i chyba z niego zrezygnuję. Serio, wyłączyłem już powiadomienia, a co wejdę to jakiś przytłaczający narzut z którego nic nie rozumiem jak nie przeskrolluję 400 wiadomości.

Tutaj, selektywnie i na spokojnie mogę podejść. Poza tym, każdy ma możliwość wypowiedzenia się w temacie, a grono YesWas’owe faktycznie scala wokół ciekawe osoby, które chce się czytać, natomiast jednolinijkowe wypowiedzi na telegramie zdecydowanie nie służą budowaniu community. To tak jak grałem kiedyś w COD4 (i pochwalę się, notorycznie bywałem 1 :D) i ok gadałem z ludźmi, ale czy to było jakieś community? No nie…

Forum to był genialny pomysł.

@Rzast patrząc po screenie zazdroszczę Ci tego Podcast Addict, ale na iOS nie ma. Pomimo tego, że lubię gościa niemiłosiernie to Overcast mnie tak wkurza. Problem pierwszego świata - idę pobiegać i muszę brać ze sobą XS Max bo zakichany Overcast nie zsynchronizował mi się z AW ¯_(ツ)_/¯ Ja wiem, że to nie do końca wina Marco, ale agrr.

9 polubień

A ja właśnie zacząłem testować Overcasta i chyba przy nim zostanę :+1:

2 polubienia

A u mnie koniec sagi - PocketCasts wypuścił update, chodzi stabilnie i wracam do niego.

Overcast ma świetny SmartSpeed ale to jednak PC mi bardziej leży.

O kurczaki, tego bym się nie spodziewał. Ale żeby PC był aż tak dużo lepszy, że doskonały SmartSpeed go przebija?! Oraz w PC nie można dodawać własnych plików audio :[

BTW. Podoba mi się, że od 12 dni rozmawiamy ciągle o tym, czy PC czy Overcast. Mnie się to nie znudzi.

2 polubienia

Dla moich zastosowań jest zdecydowanie lepszy. Bardziej mi leży jego UI/UX, kolejkowanie, filtry, auto-download itp

Overcast to wciąż fantastyczny kawałek softu!

1 polubienie

Jak tak Was czytam to znów się zacząłem zastanawiać czy PC OC… Nienawidzę Was! :grin:

1 polubienie

Tylko Podcast Addict! :rofl:

4 polubienia

Dawno dawno temu używałem Applowych Podcastów (jeszcze w czasach szpuli), potem korzystałem z Instacast (cześć jego pamięci). Obecnie od kilku lat używam Overcast i jestem mu wierny (poza dwoma skokami w bok w kierunku Castro, ale skruszony wróciłem).

1 polubienie

Zdecydowanie pocket casts za synchornizację, mnogość ustawień i wygodę!

1 polubienie

A mógłby ktoś w krótkich słowach powiedzieć, na którym polu SmartSpeed z Overcasta wygrywa z tym, które posiada PC?

1 polubienie

SmartSpeed to nie jest sztywno ustawione przyśpieszenie tylko zmienne. Co oznacza, że gdy ktoś mówi szybciej to SmartSpeed przyśpiesza stosunkowo mniej. Dzięki temu wszystko brzmi naturalnie

4 polubienia