Dzień dobry
To mój pierwszy post i cieszę się, że mogę dołączyć do grona słuchaczy wąsaczy
Mam jedno małe pytanie w temacie: czy możecie polecić apkę (Android) do słuchania podcastów z opcją również słuchania stacji radiowych?
Dzień dobry
To mój pierwszy post i cieszę się, że mogę dołączyć do grona słuchaczy wąsaczy
Mam jedno małe pytanie w temacie: czy możecie polecić apkę (Android) do słuchania podcastów z opcją również słuchania stacji radiowych?
Wielkie dzięki!
Proszę bardzo. Po to jest forum.
Poza tym my, Androidowcy, musimy trzymać się razem
W sumie masz racje. Wiekszosc uzytkownikow i sluchaczy YesWas to z tego co zauwazylem glownie uzytkownicy produktow z Cupertino.
Co nie oznacze ze sie ciekawych rzeczy nie mozna dowiedziec
Bo w pierwszych odcinkach (tak, przesłuchałem WSZYSTKIE, w dodatku chronologicznie) było dużo o Macah, iphone… potem zaczęli wymiękać - jakieś 1+1, jakieś Pixele, potem powroty do Cupertino… To kto miał tego słuchać, jak nie Macowcy i ci, którzy na maca mieli wy… poważaniu. I tak to się kręci powoli…
Tez w sumie przesluchalem wiekszosc. I mimo tego wszechobecnego “japka” nadal sie fajnie slucha. Najwazniejsze ze ludzie z kanalu na FB i tutaj nie maja tak zwanego “kija w d…uszy”. I to sie ogromnie chwali.
…a przez możliwość tworzenia tematów forum jest lepiej uporządkowane.
Chyba,…
jak do tej pory. Podoba mi sie znacznie bardziej niz FB. Duzo latwiej cos znalezc i prowadzic konwersacje.
Oj forum to był genialny pomysł. Powiem Wam, że na forum nie czuję spiny i takiego dziwnego FOMO. Telegram mnie przytłacza i chyba z niego zrezygnuję. Serio, wyłączyłem już powiadomienia, a co wejdę to jakiś przytłaczający narzut z którego nic nie rozumiem jak nie przeskrolluję 400 wiadomości.
Tutaj, selektywnie i na spokojnie mogę podejść. Poza tym, każdy ma możliwość wypowiedzenia się w temacie, a grono YesWas’owe faktycznie scala wokół ciekawe osoby, które chce się czytać, natomiast jednolinijkowe wypowiedzi na telegramie zdecydowanie nie służą budowaniu community. To tak jak grałem kiedyś w COD4 (i pochwalę się, notorycznie bywałem 1 :D) i ok gadałem z ludźmi, ale czy to było jakieś community? No nie…
Forum to był genialny pomysł.
@Rzast patrząc po screenie zazdroszczę Ci tego Podcast Addict, ale na iOS nie ma. Pomimo tego, że lubię gościa niemiłosiernie to Overcast mnie tak wkurza. Problem pierwszego świata - idę pobiegać i muszę brać ze sobą XS Max bo zakichany Overcast nie zsynchronizował mi się z AW ¯_(ツ)_/¯ Ja wiem, że to nie do końca wina Marco, ale agrr.
A ja właśnie zacząłem testować Overcasta i chyba przy nim zostanę
A u mnie koniec sagi - PocketCasts wypuścił update, chodzi stabilnie i wracam do niego.
Overcast ma świetny SmartSpeed ale to jednak PC mi bardziej leży.
O kurczaki, tego bym się nie spodziewał. Ale żeby PC był aż tak dużo lepszy, że doskonały SmartSpeed go przebija?! Oraz w PC nie można dodawać własnych plików audio :[
BTW. Podoba mi się, że od 12 dni rozmawiamy ciągle o tym, czy PC czy Overcast. Mnie się to nie znudzi.
Dla moich zastosowań jest zdecydowanie lepszy. Bardziej mi leży jego UI/UX, kolejkowanie, filtry, auto-download itp
Overcast to wciąż fantastyczny kawałek softu!
Jak tak Was czytam to znów się zacząłem zastanawiać czy PC OC… Nienawidzę Was!
Tylko Podcast Addict!
Dawno dawno temu używałem Applowych Podcastów (jeszcze w czasach szpuli), potem korzystałem z Instacast (cześć jego pamięci). Obecnie od kilku lat używam Overcast i jestem mu wierny (poza dwoma skokami w bok w kierunku Castro, ale skruszony wróciłem).
Zdecydowanie pocket casts za synchornizację, mnogość ustawień i wygodę!
A mógłby ktoś w krótkich słowach powiedzieć, na którym polu SmartSpeed z Overcasta wygrywa z tym, które posiada PC?
SmartSpeed to nie jest sztywno ustawione przyśpieszenie tylko zmienne. Co oznacza, że gdy ktoś mówi szybciej to SmartSpeed przyśpiesza stosunkowo mniej. Dzięki temu wszystko brzmi naturalnie