Ale obie te aplikacje są w subskrypcji, by mieć dostęp do wszystkich ficzerów.
Tez czekam na obnizke thingsow na macOS, btw ostatnia byla w Pazdzierniku '19.
Mały update - testuje TickTick w chwili obecnej (wersja free). Coś czuję, że jeszcze dziś wpadnie premium bo mega przypadku mi ten program do gustu.
Edit: wleciało premium już.
właśnie wtedy kupiłem swój egzemplarz Thingsów na Maca, płacąc promocyjne 164,99 PLN, a czaiłem się na nie dość długo…
Więc z jednej strony, jeśli od tamtego czasu nie było żadnej promocji, to może pojawią się w okolicach Black Friday, może w okolicy wydania iOS 14, a może w ogóle w bliskiej przyszłości się nie pojawi…
Generalnie, zacząłbym od wersji na iOS/iPadOS jeśli się ma możliwość i na MacOSa kupić bez promocji wtedy, gdy już okaże się niezbędny, albo czekać na promocję aż do skutku
Warto dodać, że od początku istnienia Things 3, promocja z października była dopiero drugą promką.
Mam na ios i poluje na macos ale apka na maca nie jest dla mnie must have, wiec poczekam na promocje.
ROTFL
Znaki znaki znaki
Szalony pamiętaj, żeby do sprzątania dodać wytarcie kurzu pod szafkami
Jemu trzeba egzorcyzmy odprawiać, nic więcej mu nie pomoże.
To teraz obstawiamy jak szybko wróci do things
@pawelorzech witam w #omnifocusteam
Aż sprawdziłem swoją bazę:
Proszę powiedz, że po prostu nie przenosisz zadań do archiwum i wcale te 6k akcji nie jest niewykonanych
Pawle skąd taka cenę dostałeś. Mi wyskakuje ponad 300 zł.
płacisz raz (rocznie) i masz od razu na wszystkie urządzenia? Tak mnie to w GoodTask wnerwia, że na każde urządzenie muszę mieć oddzielną licencję, że muszę znaleźć zastępstwo… Na dłuższą metę reminders.app są zbyt ubogie i zbyt niestabilne (wykonane zadania się nie spadają z listy, zadania cykliczne się nie odnawiają jak ich raz nie zrobię…) I ten widok listy Scheduled z + na każdym dniu… Brak widoku kalendarza… “Do luftu”.
Okazuje się że załapałem się na upgrade bo miałem 2jke
Tak, płacisz albo 11 pln/miesiąc albo chyba 109 pln/miesiąc i masz na wszystkie platformy.
Jestem po przygotowaniu projektów do końca roku więc to świeżynka
daj proszę swojego referala. Potestuje z 2 tyg i pewnie kupie premium. Na razie free mi się podoba bardzo. Ciekawy jestem jak będzie z kalendarzem.
btw wiesz czy da się wyeksportować kalendarz ticktick do systemowego kalendarza a nie odwrotnie?