👌 Ten pozytywny temat

poczytałem troche testów nowych rtx i nie ma sensu wymieniać mojego 4090 na 5090 dopłata jak za zboże a max 10-15% wiecej. czyli zamiast 140 klatek w cyberze bym mial 160. czyli odpuszczam :slight_smile:

3 polubienia

Wpadl rok Perplexity Pro za jedyna sluszna cene :slight_smile:

Idę po starter T-mobile!

1 polubienie

Wydałem bardzo dużo pieniędzy na żarówki do nowego mieszkania (wszystkie na Zigbee z IKEA, co do sztuki) ale w pozytywnych bo to ten moment w którym już można było kupić żarówki :slight_smile:

14 polubień

Dostałem podsumowanie za chodzenie z puszką w dniu finału WOŚP. Dobrze poszło!

Ciekawe na ile mój piesek i jej sztuczki pomogły by uzyskać taki wynik :blush: Z pewnością zwracaliśmy na siebie sporo uwagi. Jestem bardzo zadowolony z zebranej kwoty. Puszka plus moje aukcje ze zdjęciami dało razem ponad 1100 zł!

Jeszcze odezwał się do mnie pan, który widział moje aukcje ale nie udało mu się wygrać. Chce kupić wydruk zdjęcia bezpośrednio! Jeszcze pan w drukarni zasugerował mi otwarcie sklepu ze zdjęciami… To chyba ta sytuacja, gdzie nie ma przypadków a są znaki :grin:

18 polubień

bilety na AC/DC kupione :slight_smile:
ide z mlodą i Karolinka 4 lipca:)
#fuckyeah
#ilovemylife

a na 12:30 jade do notariusza dokonac wiadomego zakupu:)

12 polubień

po walkach z bankiem 3k m2 kupione i jestem wlascicielem ziemskim:)
to ta latwiejsza czeszc za mna podobno:)

walke z bankiem i przelewem opisze w gorzkich:)

8 polubień

Czy teraz już można się do Ciebie zwracać per “Ziemiaństwo” lub “szlachcicu-posesjonacie”?

Gratulacje!

5 polubień

Lordzie

Milordzie :slight_smile:

Land lordzie. :smiley: Gratulacje. Obyś więcej pisał w tym temacie niż tym drugim. :wink:

2 polubienia

Kilka dni temu złożyłam wypowiedzenie w pracy, mimo dobrego stanowiska i kasy. Niestety poza tym było dużo frustracji i rzeczy robionych bez sensu, więc po roku nie chciałam dłużej się łudzić i przedłużać agonii.

Na razie w pozytywnych, bo to pierwsza taka moja ryzykowna decyzja - nie mam jeszcze następnej pracy, a zawsze w życiu grałam bezpiecznie, więc to nowa sytuacja i jakaś wewnętrzna zmiana. To będzie ciekawe 1.5 miesiąca, rynek pracy w marketingu jest teraz wymagający, więc jestem ciekawa co w tym czasie wymyślę aby w kwietniu mieć źródło zarobku. Oby nie skończyło się w gorzkich :grinning:

24 polubienia

Już pozytywnie. Schudłem 10kg od września i właśnie odebrałem mojego nowego laptopa w nagrodę (był jako motywacja). Trochę się naczekałem (Gorzkie żale - #5798 przez DentystaSadysta ) ale już jest w moich rękach.

17 polubień

Można tyć od nowa :slight_smile:

6 polubień

Nie no. Mam kolejne motywacje na kolejne dychy. Nie ma lekko. Ale może będzie lżej.

3 polubienia

U mnie też dycha w dół. :handshake:

4 polubienia

u mnie od grudnia już ponad 4 kg w dół :handshake:
czy nawet bardziej od połowy stycznia…

ale żadnej nagrody sobie nie wyznaczyłem, może to błąd… (chociaż i tak mnie nie stać na nagrody dla samego siebie :sweat_smile: )

Dla mnie nagrodą jest to, że w końcu mogę kupić spodnie nie będące workiem. :wink:

3 polubienia

U mnie przez ostatni rok 7kg do góry :expressionless:

5 polubień

Podziękuj tym @Krsta @kamilstec i @DentystaSadysta - to przez nich.

Zasada zachowania energii – sformułowane przez Émilie du Châtelet empiryczne prawo fizyki, stwierdzające, że w układzie izolowanym suma wszystkich rodzajów energii układu jest stała w czasie.

8 polubień