Przyznali mi dofinansowanie do pompy zwróci się trochę grosza
Ja mam dziś pompę w klacie i tricepsie. Gdzie po te dotacje można?
No to ja totalnie nie z tych pompujących, siłka to dla mnie rak
Moja pompa i jej częściowy zwrot przyczynią się do postawienia wiaty na auto która stanie się garażem i to mnie teraz cieszy.
say more
Dofinansowanie do pompy ciepła mi przyznali (moje ciepło), co prawda kasy jeszcze nie ma i nikt nie wie kiedy będzie ale kiedyś tam pewnie wpłynie, a to zawsze jakiś ekstra bonus bo na pompę i tak już wydałem. Teraz mam w planie postawić wiatę na auto bo nie mam garażu i ona się zamieni z czasem w taki bardziej garaż, tez jest to jakiś wydatek większy wiec zwrot z pompy będzie miłym dodatkiem.
uzupelniłem kolekcje - wymiana z en na pl + troche nowych:)
#fuckyeah
Batman noir: zabójczy żart (BW)
Lobo: ten głupi wał
From Hell (wersja z 2k14 ale szukam jeszcze z 2k23)
Blade Runner 2039. Tom 3
Blade Runner. Początki
Blade Runner. Czarny Lotos. Zostawić LA. Tom 1
Blade Runner 2019
Blade Runner 2029. Tom 2
Sin City. Girlsy, gorzała i giwery. Tom 6
Joker – Zabójczy uśmiech
Sin City. Damulka warta grzechu. Tom 2
Sin City. Ten żółty drań. Tom 4 Frank Miller
Sin City. Do piekła i z powrotem. Tom 7. Frank Miller
Cyberpunk 2077. XOXO
Sin City. Trudne pożegnanie. Tom 1
V jak Vendetta
Ronin
W poszukiwaniu Ptaka Czasu. Przyjaciel Javin. Tom 1.
Luthor
Dungeons & Dragons. Legendy Wrót Baldura. Tom 1
Cyberpunk 2077: Blackout
Sin City. Krwawa jatka. Tom 3 Frank Miller
Dungeons & Dragons. Cienie wampira. Tom 2
Lobo: portret bękarta
a i Darkness ale spóźniłem się i nie załapałem sie na limitke A wiec mam regular- smuteczek:(
no i nowa wersje Funkego Kovala i printa numerowanego z fineartprints
wow, dziś pojawiła się kasa na koncie myślałem że to raczej potrwa tygodnie lub miesiące.
Funky Koval
mam chyba wszyskie w hardcoverze jakie wyszły, ale i tak najbardziej sie jaram tym printem bo jest zajebisty:)
żeby nie było ze to zły dzien to dojechala reszta komiksów i zamówione nerfy na LARP’y teraz trzeba je dostosować do postapo i bedzie supcio:)
#fuckyeah
W końcu, po wielu miesiącach pracy udało mi się osiągnąć wielki przełom w swoim projekcie programistycznym. Juz kilka razy się zniechęcałem, mocno prokastynowałem… Ale po żmudnej pracy udało mi się! Zostało poprawić testy jednostkowe i będzie dobrze.
Przyznaj się, gdzie była literówka w kodzie
Moja Stara jakiś czas tremu wymyśliła sobie studia następne (jest po prawie ale po skończeniu nie przepracowała w zawodzie nawet 15 minut) - psychologia. Wspierałem ja po swojemu (nie pytajcie) dzisiaj poszła na zebranie do przedszkola i podobno błyszczała, ale nie o to chodzi, usrała sobie że będzie studia robiła na 5 i 6 i faktycznie nawet stypendium dostała, egzaminy zdaje jak maszyna na sesjach 0. ale peszek sie przytrafił i zdała jeden egzamin teraz w niedziele na 4 nawet nie była zła ani załamana. dzisiaj jak wróciła dumna jak paw z przedszkola to stwierdziła że jebac i podchodzi do egzaminu raz jeszcze i prosze 92 punkty na 100. to ze ona jest dumna z siebie to luz ale ja sam jestem z niej w ch/uj dumny że chce i że potrafi i że ciągnie to
#dumnyzestarej
i Karolinka stwierdziła że po raz pierwszy nagrodzi sie ja bym się nagradzał za każdy zaliczony egzamin powyżej miernej:)
gratuluje, ale zlosliwie to ja tylko dodam, ze te studia to sa troche inne niz za naszych czasow. Na psychologii piatek wolny, czesc zajec co 2 tygodnie, w sesji tylko 3 egzaminy, brak WF na pierwszym semestrze. Bardzo dbaja aby im sie studenci nie wykruszali.
Jak ja chodziłem na studia to w obie strony musiałem iść pod górę a zima trwała cały rok
Bo ty chodziłeś na studia zimowe, wspinaczkowe
A po studiach musieliśmy zamiatać jezioro. Mieszkałem z trzynastorgiem rodzeństwa w kartonie po butach a ojciec musiał dopłacać 3.5zł/h zeby mógł pracować. Ale przynajmniej robota była
… i mieliście karton!
Polecam ten styl życia
Dostałem tutora (promotora) do swojego projektu zaliczeniowego, doktor z 60 publikacjami. Oj chyba będzie ciężko