magg1e
25 Czerwiec 2021 19:07
265
Gratulacje! ładnie tam ciśniesz i fajnie że Cię doceniają!
1 polubienie
To stąd ten senior w opisie na Twitterze
1 polubienie
Ufojwe
26 Czerwiec 2021 10:06
267
Po miesiącu czasu i lekkim ochłodzeniu na dworze, nareszcie zrobiłem siatkę na balkon (zostało pare poprawek ale to już jak wjedzie urlop).
Monitoring osiedlowy już działa.
Jeszcze muszę jakaś zwyżkę zrobić dla niego żeby mógł siedziec.
Śmiałem się, w gorzkich żalach ze jak była robiona pierwsza próba to u teścia odpal kafelek, to u mnie ten zaczep tez trzymał tak mocno ze jak naciągałem na śrubie rzymskiej linke to mi tez jeden się odkleił
15 polubień
Tadek
26 Czerwiec 2021 10:11
268
Taki to pożyje. Pewnie jeszcze łosoś do miseczki i czynszu nie płaci.
10 polubień
Krsta
26 Czerwiec 2021 22:00
269
Najwyższemu niech będą dzięki za barber shopy. Za godzinę relaksu w milczeniu słuchając nowych rapsów.
5 polubień
Zazdroszczę godziny. Mój potrzebuje tak z 1:30-1:45, aż dupa drętwieje.
4 polubienia
Weekend w Gdańsku. Pogoda doskonała. Ciepło, ale bez palącego słońca. Nogi w morzu zamoczone.
8 polubień
Mam drugą dawkę. Panie pielęgniarki obiecały że mi spuchnie więc jutro idę na trzecią
3 polubienia
Ja chcę:
by doba była dłuższa
by mój prokastynator przestał tak krzyczeć, kiedy bardzo chcę zajmować się swoimi rzeczami
by przestać wymyślać sobie wymówki i porządnie zająć się swoim projektem
by wygrać miliony w totka bez grania w totka
by świat wrócił do normalności (ale puste przychodnie niech zostaną, luksus pójścia do lekarza POZ z buta jest niesamowity)
by Daft Punk dał ostatni koncert
by więcej osób doceniło moje zdjęcia / algorytm na Instagramie nie był nastawiony wyłącznie na zysk
by…
Połowa ostatniej kropki za mną - przejechałem przez całą Polskę bez najmniejszego problemu!
AA, no i rozpocząłem wakacje!
2 polubienia
Gab
27 Czerwiec 2021 16:02
274
Siatka jest zamontowana na stałe do elewacji? Mam podobną na balkonie, ale jest przymocowana na autorskim systemie złożonym z rurek aluminiowych:D
1 polubienie
Krsta
27 Czerwiec 2021 18:08
275
@Tadek Praga przetrwała dzisiejsze trzęsienie ziemi?
2 polubienia
Tadek
27 Czerwiec 2021 18:24
276
Co się nawrzeszczeli to ich
3 polubienia
Ufojwe
27 Czerwiec 2021 22:14
278
Tu post z moim planem w innym temacie
Oczywiście teściu był mądrzejszy i nie mogłem gęściej, miał poczekać na mnie 2 dni aby klej złapał. Nie podobało mu się, ze nie skończone i następnego dnia sam dokończył i połamał 2 płytki, sam przykleił nadmiarowe zaczepy. Ja byłem po 3 dniach bo coś mi w pracy wyskoczyło. Specjalnie jechałem 40km żeby skończyć (telefonu nie mógł użyć żebym nie jechał, a dziś o 8:03 zadzwonił z jakaś pierdoła).
Ogólnie zadowolony z tej siatki, ja 2 miesiace zbierałem się do wyliczenia ile mi czego potrzeba, tylko chce użyć tych [Zaczepow](Zobacz ofertę: 20x ZACZEP DO SIATKA NA BALKON PTAKI GOŁĘBIE KOTA https://allegro.pl/oferta/20x-zaczep-do-siatka-na-balkon-ptaki-golebie-kota-7816337458 ).
Wczoraj wieczorem zmusiły mnie te szczury latające bo znalazłem 2 jajka. Jutro akurat właścicielowi jadę oddać router bo zmieniłem taryfę na siebie w PLAY na bezterminowa i tańsza. To jak dostanę jego zgodę tylko jadę po linke stalowa i klikam zamawiam na Allegro, bo już w koszyku.
1 polubienie
Weekend na mazurach, więc co się najadłem rybek, to moje.
A tak poza tym były go-karty, grill, łódkowanie i bieganie pół nocy za najebanymi kolegami powstrzymując ich od zrobienia sobie krzywdy . Można żyć.
7 polubień
Rzast
28 Czerwiec 2021 17:59
282
Kubek na strychu znalazłem
11 polubień
Jezu jaki ten iOS 15 jest dobry.
Safari na telefonie jest jeszcze lepsze!
2 polubienia