Zakładam, ze Twój wpis i to maja coś ze sobą wspólnego
To był naprawdę niesamowity mecz i bardzo się cieszę w imieniu Szwajcarów Zasłużyli! Szkoda mi trochę Mbape, który jest chyba moim ulubionym obecnie piłkarzem młodego pokolenia, ale mam nadzieje, że zostanie mu wybaczone i będzie się jeszcze wspaniale rozwijał.
Jejku chciał bym żeby Ci kibice popijali herbatkę zamiast lirtrow piwska, i to w sumie jeszcze przed meczem xD
Ale to pozytywny temat wiec nie narzekam tylko cieszę się bo mi kupon wszedł dzięki tej wygranej
Obchodzimy dzisiaj z moją żoną dwudziestą rocznicę ślubu!
WOW gratulacje!!! Jak mawia klasyk: ludzie nawet tyle nie żyją!
Pewnie nie wiedziałeś, że po 15tu wypuszczają za dobre sprawowanie ?
Dziękujemy!
Coooooooooooo?!
W końcu udało się i mam jedynie nadwagę według BMI! Jeszcze dużo zostało do zrobienia ale idzie w dobrym kierunku
Tak trzymać!!!
Co robiłeś oprócz diety? Miałeś dietetyka?
Tak, byłem u dietetyka. Do tego spacery i ostatnio rower. 16 kg mniej jak na razie. Jeszcze 10-12 w planie jest
Czyli wciąż jest dla mnie nadzieja
Nie wiem gdzie to wrzucić, a ze jest to IMO bardzo pozytywna rzecz, to wrzucam tu:
Mimo tego, że za późno wstałem, spakowałem się w 9 minut, ledwo zdążyłem zrobić i zjeść śniadanie, autobus na dworzec się spóźnił, a portal pasażera podawał zły peron, to zdążyłem na pociąg o 6:15
Dwa tygodnie urlopu😎
Dziś po pięciu dniach walki podłączyłem klimatyzator do wifi… To mój prywatny sukces
Wiem jak to brzmi ale cieszę się jak małe dziecko.
Truskawki ze śmietaną
'nuf said
Wróciłem z wakacji z rodzinką - cudny czas i skończył się w sam raz