Nikt dbający o siebie i swoje zdrowie się nie uśmiechnie, bo wie ile to pracy.
6.5kg to ponad 50,000 kcal deficytu, więc jest to kawał dobrej roboty. Tak trzymać!
sprzedałem całe BTC które miałem - chyba pójdę na emeryturę:)
czekaj czekaj, sprzedałeś 40 BTC ?
Polecam.
Czyli nie wierzysz w super hossę i BTC za 100 - 150 tysięcy USD?
tak, to 12 mln zl
jebaniutki
Nikt Ci tego nie dał. Sam musiałeś wykopać!!!
Sivy, adoptuj mnie i zapisz mi spadek
mam to juz w dupie hossa zrossa. jeszcze na spółce estońskiej zostało ETH ale nawet nie wiem ile bo ja tylko jestem udziałowcem i wypisałem sie już z zarzadzania tym.
mam po prostu już dość kombinowania czekania zastaniwania sie czy sprzedać czy nie, co z tym zrobić… olewam, za stary jestem, mam 50 starczy mi.
pewnie wysiedzę z nic nierobieniem max 3-5 miesięcy ale po prostu teraz już nic nie musze teraz mogę, a to jest jednak bardzo przyjemne:)
Ja bym tylko chciał Ci sivy przypomnieć, że ja już przez to forum byłem proszony o pieniądze.
Polecam chociaż bez kwot.
A wy, finansowi stulejarze, co go podpytujecie przestańcie się cudzą kieszenią interesować.
Od razu “a ile bitcoinow”, “a ile to w złotówkach?”
ja tylko chciałem doprecyzować bo post sivego był dla mnie nie jasny przez interpunkcję
czy wykopał, dostał czy zarobił, nic mi do tego, niech się chłop cieszy i fajnie że mu się tak poukładało wszystko, teraz czekam jedynie jak wyda to wszystko na murarzy, cieśle i glazurników
podtrzymuję jednak propozycję adopcji
Kumam, szkoła sobie rwać ostatnie włosy z głowy czy to już szczyt czy jeszcze wzrośnie, gratuluję zebrania profitu!
Jeju ale miło oto przeczytać dzięki
Sivy na tym forum ma self awareness, w skali 1-10, tak na poziomie max dwa.
Wiemy jak się nazywa, wiemy jakim samochodem jeździ, WIEMY JAKIM SAMOCHODEM JEŻDŻĄ JEGO DZIEWCZYNY, znalezienie gdzie mieszka i pracuje też pewnie zajęłoby pięć minut bez bycia królem osintu.
Proszę dbać o sivego bo on na tym forum sam o siebie nie zadba.
Teraz jeszcze wiemy, że co najmniej x pln ma na każde zawołanie.
Może jednak ja proponuje nie kusić losu. Różne pojeby są.
A @sivy Ty sie naucz: jak ktoś Cię pyta o pieniądze, to o ile nie jest to klient pytający o cenę, odpowiadamy: A CHUJ CI DO TEGO.
a to akurat zgadzam się.
ja dodam że byłem po prostu w głębokim szoku i pod wrażeniem że można tyle posiadać i tak w niego (btc) wierzyć, bo ja nigdy się jakoś nie przekonałem do krypto i widać jak na tym skończyłem … bez baniek na koncie
Jest w tym racja. Przecież naszego Pawła chyba kiedyś okradli, możliwe że dzięki informacjom z forum. I chyba dlatego forum zostało częściowo ukryte? Dobrze pamiętam?
Chociaż @sivy czytam co robisz i trochę podziwiam Gratulacje i wszystkiego co najlepsze.
Ps. Mnie też możesz zaadoptować xD
Ja dokładnie tak samo, też nie mogłam się przekonać do krypto