👌 Ten pozytywny temat

Nikt dbający o siebie i swoje zdrowie się nie uśmiechnie, bo wie ile to pracy.
6.5kg to ponad 50,000 kcal deficytu, więc jest to kawał dobrej roboty. Tak trzymać!

18 polubień

sprzedałem całe BTC które miałem - chyba pójdę na emeryturę:)

17 polubień

To ile tego miałeś, ja to chyba na emeryturę z BTC jeszcze poczekam :rofl:

3 polubienia

czekaj czekaj, sprzedałeś 40 BTC ?

4 polubienia

Polecam.

2 polubienia

Czyli nie wierzysz w super hossę i BTC za 100 - 150 tysięcy USD? :slight_smile:

1 polubienie

tak, to 12 mln zl :wink:

1 polubienie

:exploding_head:

jebaniutki

4 polubienia

Nikt Ci tego nie dał. Sam musiałeś wykopać!!! :muscle:

7 polubień

Sivy, adoptuj mnie i zapisz mi spadek :laughing:

7 polubień

mam to juz w dupie hossa zrossa. jeszcze na spółce estońskiej zostało ETH ale nawet nie wiem ile bo ja tylko jestem udziałowcem i wypisałem sie już z zarzadzania tym.
mam po prostu już dość kombinowania czekania zastaniwania sie czy sprzedać czy nie, co z tym zrobić… olewam, za stary jestem, mam 50 starczy mi.

5 polubień

pewnie wysiedzę z nic nierobieniem max 3-5 miesięcy ale po prostu teraz już nic nie musze :slight_smile: teraz mogę, a to jest jednak bardzo przyjemne:)

4 polubienia

Ja bym tylko chciał Ci sivy przypomnieć, że ja już przez to forum byłem proszony o pieniądze.
Polecam chociaż bez kwot.
A wy, finansowi stulejarze, co go podpytujecie przestańcie się cudzą kieszenią interesować.

Od razu “a ile bitcoinow”, “a ile to w złotówkach?”

9 polubień

ja tylko chciałem doprecyzować bo post sivego był dla mnie nie jasny przez interpunkcję :stuck_out_tongue:

czy wykopał, dostał czy zarobił, nic mi do tego, niech się chłop cieszy i fajnie że mu się tak poukładało wszystko, teraz czekam jedynie jak wyda to wszystko na murarzy, cieśle i glazurników :smiley:

podtrzymuję jednak propozycję adopcji :laughing:

2 polubienia

Kumam, szkoła sobie rwać ostatnie włosy z głowy czy to już szczyt czy jeszcze wzrośnie, gratuluję zebrania profitu!

1 polubienie

Jeju :heart::heart_hands::heart_hands::heart_hands::heart_hands: ale miło oto przeczytać :heart: dzięki :fire:

6 polubień

Sivy na tym forum ma self awareness, w skali 1-10, tak na poziomie max dwa.

Wiemy jak się nazywa, wiemy jakim samochodem jeździ, WIEMY JAKIM SAMOCHODEM JEŻDŻĄ JEGO DZIEWCZYNY, znalezienie gdzie mieszka i pracuje też pewnie zajęłoby pięć minut bez bycia królem osintu.
Proszę dbać o sivego bo on na tym forum sam o siebie nie zadba.
Teraz jeszcze wiemy, że co najmniej x pln ma na każde zawołanie.
Może jednak ja proponuje nie kusić losu. Różne pojeby są.

A @sivy Ty sie naucz: jak ktoś Cię pyta o pieniądze, to o ile nie jest to klient pytający o cenę, odpowiadamy: A CHUJ CI DO TEGO.

23 polubienia

a to akurat zgadzam się.

ja dodam że byłem po prostu w głębokim szoku i pod wrażeniem że można tyle posiadać i tak w niego (btc) wierzyć, bo ja nigdy się jakoś nie przekonałem do krypto :man_shrugging: i widać jak na tym skończyłem … bez baniek na koncie :smiley:

1 polubienie

Jest w tym racja. Przecież naszego Pawła chyba kiedyś okradli, możliwe że dzięki informacjom z forum. I chyba dlatego forum zostało częściowo ukryte? Dobrze pamiętam?

Chociaż @sivy czytam co robisz i trochę podziwiam :smiley: Gratulacje i wszystkiego co najlepsze.

Ps. Mnie też możesz zaadoptować xD

3 polubienia

Ja dokładnie tak samo, też nie mogłam się przekonać do krypto