👌 Ten pozytywny temat

przekonać się jeszcze to jedno a wkładać hajs to drugie :smiley:

ja obecnie mam skarbonkę typu dom :slight_smile: i to tutaj lokuję finanse i tak wiem, może mogłem to zrobić inaczej, właśnie w stylu sivego, najpierw uzbierać krypto a później z tych środków finansować budowę no ale teraz to już trochę za późno :stuck_out_tongue:

1 polubienie

a to chyba był efekt tego zjeba co właśnie do Piotrka pisał

sivy już miał gdzie mieszkać wcześniej, teraz to upgrades people, upgrades

1 polubienie

poczułem się biedny i bezdomny :cry:

Jejku, przepraszam, nie miałem złych intencji czy co… zwykła ciekawość.

Sory.

3 polubienia

Sivy to element folkloru tego forum, koniecznie dbajmy o niego :wink: Ja juz wyroslem z etapu zazdraszczania, a przeliczylem na zlotowki z czystej ciekawosci. A milionerow to my mamy w samej tylko Warszawie prawie tyle ile mieszkan :wink:

6 polubień

Mieszkań macie stanowczo za mało. Milionerów za dużo. :wink:

4 polubienia

Wiem co czujesz. Wczoraj wyprzedałem swoje doge coiny za €10 czystego zysku

19 polubień

no u mnie kwestia miejsca do mieszkania już jest xP W perspektywie “na kiedys” dom, ale to nie teraz.

a to ja nawet nie znam historii, ale tez fakt faktem ze do mnie tez pisaly jakies randomy z nowych kont i zglaszalam Pawłowi

Ja to bardzo liczę, że kiedyś zdarzy mi się odmienna historia jak Piotrkowi.
Jakiś zjeb napiszę i zaoferuje mi pieniądze :smiley:

6 polubień

gdzieś na świecie jest twój nigeryjski książę

9 polubień

albo zolnierz wracajacy z Iraku. Choc tu akurat zgaduje ze musialaby byc zolnierka, ale o takich przypadkach nie slyszalem.

Do know często piszą, oferując pieniądze ale jakoś nigdy nie odpisałem :grin::stuck_out_tongue_closed_eyes:

To i ja dołożę do zdrowiowo-fitnessowych tematów, bo ostatnio trochę mi się przedłużyła masa, no i mówiąc delikatnie ulałem się jak świnia :grin:
Byłem bardzo szczęśliwy i zawsze najedzony. Od trzech tygodni jestem mniej szczęśliwy i mniej najedzony, ale w końcu powoli zaczynają mi wracać żyły, a żyły to miłość.
To jeszcze ze dwa i pół miesiąca bycia mniej szczęśliwym i znów będzie można żreć do porzygu.

14 polubień

ale masz ładnego Garmina! :crazy_face:

8 polubień

Ty weź mnie nie denerwuj :grin:

5 polubień

ale łapa :open_mouth:

2 polubienia

Chcesz jako profil na insta na priva?

Dopiero teraz zobaczyłem literówkę :frowning:

*jego

A taki dobry żart miał być.

#gorzkieŻale