👌 Ten pozytywny temat

Jestem w napisach końcowych nowego Frostpunka!

28 polubień

klawo:)

1 polubienie

achievement

8 polubień

Pierwszy w życiu maraton zaliczony :mechanical_arm:

31 polubień

Wow! Gratulacje!

Nigdy się nawet nie zbliżyłem do takiego wyniku! Maksymalny dystans to coś koło 18-19 km. A czasu 5:10 to nie miałem nawet na biegach na 5km. :slight_smile:

Dzięki :mechanical_arm:
Pierwsze 32km były w tempie ok.5 min/km. Niestety później jeden podbieg mnie wykończył i pojawiły się skurcze łydek.
Na pewno jest apetyt na więcej w przyszłym roku.

4 polubienia

Dzisiaj poszedłem przerejestrować swój samochód. Koniec płacenia za leasing, auto jest już moje! Super uczucie :grin:

11 polubień

Gratki, ja jeszcze 2 lata i też się będę cieszył :slight_smile:

2 polubienia

Dobrze, że mi przypomniałeś, wypadałoby wreszcie twardy dowód odebrać ze starostwa :smiley:

Torwar. COMA is back. Alez to była jakość!!!

8 polubień

Wlasnie zainstalowalem sobie Hyprland na Arch, o rany :heart_eyes: Troche jak Arc Browser ale w wersji OS :smiley:

1 polubienie

dobra kupiłem sobie bilety do tajlandi na grudzień, więc bede srał tęczą co jakis czas na forum albo czacie:)
#fuckyeah:)
#ilovemylife

9 polubień

Ostatni raz tyle ile ważę dziś, to ważyłem w listopadzie 2017 :smiley:

17 polubień

Brawo! Ja walczę, żeby wrócić do wagi z 2010 :joy:

U mnie na kalendarzu zostało niewiele - bo czerwiec 2016, ale wagowo - drugie tyle co już spadło, więc to jest to trudniejsze zadanie. Chociaż szczerze mówiąc zadowolę się połową. Kurde teraz to czytam to brzmi jak sekrety - spadłem z 100 na 90 teraz. W 2016 miałem 83kg i to byłoby spoko tam dotrzeć, zadowolę się też dojazdem do 88-86.

Zabawne jest to, że na zdjęciach z 2017 wyglądam jak bardziej utyty niż dziś, ale to mam nadzieję, że zasługa tej siłowni całej

4 polubienia

To u mnie jest zjazd od początku sierpnia z 83 na 76. Do tego ciśnie zjechało do akceptowalnego poziomu. Gdyby jeszcze tylko w pracy… Ale to ewidentnie wątek na gorzkie. :wink:

4 polubienia

Na pewno. Mięśnie są gęstsze od tłuszczu.

4 polubienia

Btw dlatego warto mierzyć obwody, bo te smart wagi robiące body comp to tak mniej więcej mierzą jak fitness zegarki kalorie. Pokażą trendy, ale niewiele więcej.
Miarka krawiecka debeściak.

5 polubień

Poszedłem do BestBuya w końcu przesiąść się z 14 Pro i kupić 16 Pro 512 GB za 6125zł.
Szukając kabla znalazłem w “koszu” 15 Pro 512GB za 3706zł.
Jedyny minus to taki, że chciałem biały, a 15 był tylko szary, ale i tak czuję się wielkim wygrywem. Jestem zwycięzcą.

19 polubień

O, skoro można się chwalić tu takimi rzeczami jak zrzucona waga, to ja też się pochwalę, że schudłam już 6,5kg i w sumie jestem prawie na „wymarzonej” wadze, tzn. Tej z którą czuję się najzdrowiej. Jeszcze ze 2kg i będzie ok.
Pewnie niektórzy się uśmiechną, bo to nie jest dużo, do otyłości nie dotarłam, ale niestety przekroczyłam barierę wagową pt. Nigdy tyle wcześniej nie ważyłam xD i to było dla mnie mocno alarmujące.

To wszystko też sprawilo ze podjęłam w końcu decyzję wzięcia trenera personalnego (trochę wzorem Pawła). Ćwiczę sama ale przyda się ktoś z wiedzą, kto mi pomoże :stuck_out_tongue: no i jaram się :grin:

20 polubień