👌 Ten pozytywny temat

To tu poznałem marke Bellroy i ostatnio polubowałem się w nerkach i taka nowość właśnie do mnie jedzie <3

4 polubienia

Mikro kongregacja:

W sumie nie taka zła ta Warszawa. Na mojej liście wskakuje przed Bytom :sweat_smile:

23 polubienia

me and the boys w drodze na koncert Taylor Swift

11 polubień

No ba

Tak na serio to niestety nie. Po tysiąckroć wolałbym koncert niż to co tu robię

8 polubień

@sivy też? :smiley:

2 polubienia

ja juz grzecznie na jamie i 5 latke proboje polozyc spac, z marnym skutkiem:)

2 polubienia

Taki mały sukces - po problemach zdrowotnych w tym roku i ogólnym nicnierobieniu przez lata przeżyłem miesiąc (te 8 wejść + jedno zanim kupiłem karnet) ostrych treningów boksu.

18 polubień

Kurcze, a już oczami wyobraźni widziałem Cię w koszulce Pantery w wall of death pod sceną na Taylor.

10 polubień

To za kilkanaście lat, na konciercie z córką. :smiley:

1 polubienie

właśnie się zastanawiam, czy brać młoda na koncert Pantery do Krakowa w lutym przyszłego :slight_smile:

4 polubienia

Przyszły wyniki - znowu się udało :partying_face:

Teraz już z górki, ostatni przedmiot - pen testing i projekt zaliczeniowy :smile:

9 polubień

Update po roku: Młody właśnie został kadrowiczem Reprezentacji Polski w koszykówce U14 :fire: :fire: :fire:

kurwa jestem jeszcze bardziej szczęśliwy, o ile tak można w ogóle :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

#fuckyeah

26 polubień

brakuje #fuckyeah :slight_smile:

5 polubień

Poprawiłem :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

6 polubień

Tour de Balon w Lanckoronie zaliczony. Kawa w Arce wypita. Nowa APA 0% kupiona. Jak by tego wszystkiego było mało, to Kaśka wygrała Tour de France. :smiley:

Cztery sekundy różnicy. Będzie czym opijać ten sukces.

11 polubień

Oho, pozdro z Lanckorony, spędzam tu właśnie 2 dni sobie :slight_smile: Arca to oczywiście must have :slight_smile:

5 polubień

Ja chcę do Lanckorony!!!

No dobra, w niedzielę jadę do Lanckorony. W piątek jadę do Zakopca. W środę jadę do Bielska. I to jest pozytyw!

3 polubienia

Chcesz Bielskie polecajki? :wink: Choć chyba wiesz co i gdzie. :smiley:

A daj. Pacierza I polecajek nie odmawiam…

#fromitalywithlove :slight_smile: koncowka obcasa

15 polubień