19 postów zostało podzielonych na nowy temat: O pieczeniu, gotowaniu i kucharzeniu
no to ten, zdałem egzamin magisterski, teraz jeszcze oddać pracę do końca sierpnia, obronić się i jestem wolny
egzamin przed zdaniem pracy? Ciekawa kolejność. Na jakich studiach taka kolejność?
na PRz, to tylko taki teoretyczny egzamin, żeby w ogóle do obrony dopuścić
U mnie ma UŚ też mieli wprowadzić właśnie taką kolejność - egzamin a potem obrona.
Boaxel z IKEA. Jeszcze tylko zasłonki skrócić o 15 cm i będzie OK.
W końcu pozbędę się poPRLowskich szaf
Mieliśmy na oku mieszkanie - mniej-więcej od października zeszłego roku. Przekazaliśmy do siebie kontakt, ale właściwie nic się wydarzyło. Long story short - właścicielka zgodziła się je nam sprzedać, za cenę, którą chcieliśmy (co oznacza, że przepłacone), natomiast… jest to IDEALNE mieszkanie, w idealnej lokalizacji. W sensie 10/10. Dyskusje, które prowadziliśmy - albo to mieszkanie w tym miejscu, albo właściwie nie ma znaczenia gdzie - równie dobrze może być to Poznań. Jesteśmy na tym etapie po podaniu sobie rąk, ale jak wszystko dobrze pójdzie, to za pół roku będziemy się mogli tam wprowadzić!
Dla nas słuchaczy, powinno się to znaleźć w gorzkich. Bo nie będziemy mieć okazji wysłuchać kolejnych odcinków o tych wszystkich automatyzacjach jak będziesz wprowadzał.
Może dobry powód do szybkiego powrotu na chwilę!
I TO DOPIERO JEST POZYTYWNY TEMAT!!
Ja to bym wolał, żebyś Ty nagrywał jak Ci się zachce, żeby nie było presji regularności, podcast “co u orzecha”. Może być nawet ekskluzywnie tu na forum. Tak żeby se posłuchać do odkurzania czy coś.
Do dziś uważam, że covidowy odcinek podróżniczy był jednym z lepszych. Technologia srechnologia. Lepiej powiedz co ostatnio zjadałeś na obiad i czym ostatni raz uderzyłeś się w kolano.
Notariusz raz dwa! Zaklepujcir sobie na wszelki wypadek.
Gratulacje
Plus jest taki, że remont będzie przeprowadzał mój ojczym, a te 6 miesięcy to i tak gruuubo ponad założony termin. Budżet też jest podzielony na optymistyczny, realistyczny i pesymistyczny. Jestem dobrej myśli, chociaż na 99% na koniec nie będziemy mieć wszystkiego gotowego i będziemy czekać na różne np. meble, ale wciąż - do końca roku się RACZEJ wyrobimy.
jak remont delikatny, to pewnie tak, a jak granat wrzucacie to polroku moze byc kapine za malo.
wywaliłem konto na fejsbuku w kosmos
Do porzygu to pisze na tym forum. Już tyle razy napisałem, że jeden ekstra niczego nie zmieni.
To wspaniała decyzja. Z ludźmi, na których Ci zależy będziesz miał częstszy, prawdziwy kontakt, a z tymi, na których nie, nie będziesz miał wcale.
Właśnie w te wakacje stuknie mi 10 lat bez fejsa i jest bosko.
i dlatego nie możemy mieć fajnych rzeczy
jeden nic nie zmienia
ale setki czy tysiące “takich jednych” już owszem
Dobra to napiszę jeszcze tysiąc razy