Zjadłem dziś juz osiem jagodzianek z kruszonką i planuje jeszcze co najmniej drugie tyle.
widać, że bogaty człowiek
I dysponujący sporą ilością wolnego czasu. Przecież tego w 10min. nie spali
no dobra, i co było dalej?
Kolorowa dwójka
Zjadłem pozostałe osiem. Było wspaniale. Zjadłbym więcej, ale już mi się nie chciało robić.
A przepis gdzie jak takie dobre?
Pierwszy lepszy kiedyś wziąłem i się sprawdza wspaniale minus skórka cytrynowa, której nie dodaje.
Tylko kruszonka zamiast lukru
A pączki też umiesz?
Jeśli chodzi pączki polecam:
Są zajebiste! Moja żona stwierdziła, że spróbuje je upiec na tłusty czwartek.
Dwa tygodnie wcześniej zaczęła “testować” przepis z różnym nadzieniem - efekt był taki, że w ciągu dwóch tygodni przytyłem 4 kilo xD
Jeśli to nie jest odpowiedni moment, żeby założyć temat ze sprawdzonymi przez Wąsy przepisami, to ja już nie wiem co musi się wydarzyć? .
Nie umiem, bo (obraza uczuć religijnych) nie bardzo lubię pączki.
To ja mogę jeszcze polecić przepis na bolognese o ten na dole. Wychodzi idealnie, jest do ogarnięcia nawet dla niepełnosprawnych kuchennie i jest właściwie nie do odróżnienia od ragu bolognese serwowanego we Włoszech.
Tylko trzeba zmienić spaghetti na tagliatelle i uważać kupując selera, żeby był młody.
No i trzeba być cierpliwym. Ja gotuję ok. 3 godzin.
Twojego pączusia zjadłbym zawsze i wszędzie.
Byle bez skórki pomarańczowej.
Jestem też bardzo podjarany tym przepisem. Będę testował jakoś w przyszłym tygodniu. Dwie porcje takich niby pierogów z dodatkiem śmietany idealnie wpinałoby mi się w śniadaniowe makrosy.
Dziękujemy pan naczelny
No to witam, uwielbiam robić brownie i robię zawsze z tego przepisu: Brownie | Kwestia Smaku
I zawsze wychodzi.
Dodatkowo, polska pizza, smak dzieciństwa, to jest placek z farszem, inaczej tego nie nazwiemy: ODKRYWCZA MAMA: PIZZA DOMOWA (pizza po polsku/ pizza dzieciństwa)
Jakiego masła używasz do tych brownie?
Oczywiście normalnego, sam je robię, z tego przepisu.
To oczywiście żart, prawda, żarcik. Dowcip.