🔗 Referrale, linki, kody itd

Kilka fotograficznych rzeczy ode mnie. Mam tego więcej, ale te się bardzo wybijają jakością:

Topaz Photo AI – upscalowanie, ratowanie zdjeć z nietrafioną ostrością itd. – Reflink | Moja analiza na blogu

Retouch4me – automatyczny retusz, na zawodowym poziomie, IMO największa rewolucja w obróbce zdjęć od czasu powstania Photoshopa – Reflink | Moja analiza na blogu

NikCollection – Najlepsza na rynku konwersja do BW, punktowe poprawianie zdjęć itd. – Reflink | To się przewija w moich materiałach od ponad dekady, ale tutaj jest notka o najnowszej wersji.

ON1 – Wiele osób uważa, że robią najlepszy odszumiacz jaki istnieje, ale jak się nie robi tysięcy zdjęć to IMO ten z Topaza jest bardzo konkurencyjny (chociaż w AI co wersję sporo się zmienia) – Reflink

7 polubień

korzysta ktoś może z Beeper i ma kod polecający?

bałbym się:) do pogaduszek imprezowych i tego typu to moze tak, ale biznesowe gadki wolałby jednak nie:)

2 polubienia

mam różne rozmowy, nie koniecznie “sensitive” i o to się raczej nie obawiam, nie uważam też że sam WhatsApp, messenger i inne z których korzystam są jakoś bardziej bezpieczne :slight_smile:

w przypadku imessage chyba musi sięgnąć do iclouda wiec choćby dlatego omijałbym z daleka.
whatsa, telegram, signal maja same z siebie end2end znany lubiany protokół i można je uznać za bezpieczne, dla moich danych wrażliwych (signal i telegram, whats tylko rodzinie)

• iMessage nie używam bo nie mam z kim :man_shrugging:
• telegram i signal nie używam bo nie mam z kim :man_shrugging:
• WhatsApp, Messenger i Slack, mam tam rozmowy rodzinne, znajomych lub z pracy (nic do ukrycia) i z pracy to nie mój wybór, więc jeśli “praca” ma wywalone na bezpieczeństwo to czemu ja mam się spinać :man_shrugging:

no to gitara:)

Flex - kod “KLIENT” ekstra 20GB na 14 dni

2 polubienia

Jeśli ktoś planuje otworzyć konto w banku Nest, czy to prywatne czy firmowe to też służę poleceniem :slight_smile: (na priv)

ktoś się podzieli referalem do Airalo?

2 polubienia

MATEUS7717

1 polubienie

ja teraz uzywam nomada i holafly w mex - wychodzi więcej danych w tej samej cenie niż w airalo.

Lecimy do Turcji na tydzień, z referalem mam po 5 USD za pakiet 3GB (30 dni). Taniej nie będzie. Jak będę odlatywał Meksyku na zimę, to może inne wyjdą lepiej :wink:

A gdyby ktoś chciał mi kiedyś dobrze na Airalo zrobić to mój ref: MARCIN9068 - ja i ty po 3 USD

2 polubienia

przerabiałem dokłądnie to samo na początku miesiąca, bo też byłem tydzień w Turcji z Airalo i miałem problem z aktywacją e-sima po zakupie, a próbowałem kilkukrotnie

nie wiem czy zawsze tak to wygląda, ale karta była niby dodana z poziomu appki, widoczna w ustawieniach, ale nie działała i nie mogła się aktywować, więc dla pewności dokupiłem też najmniejszy pakiet roamingowy z mojego polskiego abonamentu, żeby nie zostać bez neta całkiem, a kolejną aktywację karty z Airalo zrobiłem już na spokojnie w Turcji po wylądowaniu - chyba też długo trwała, ale w końu zasięg złapało

w sumie jak tydzien to nie ma znaczenia co :slight_smile:

Czy ten holafly jest faktycznie unlimited, czy jakiś niski cap jednak się pojawia?

jak Karolina jednego dnia zaciagnela jakies bajki dla mlodej to sie lejek wlaczyl. na oko po 3gb. wrocilo do normy rano. gadalem pozniej z babka na czacie i ona powiedziala ze maja limit dzienny ustawiony, ale ona nie wie jaki widzi tylko ze jest przekroczone i za ile godzin sie zresetuje.

1 polubienie

Zadziałało od strzała, :wink:

1 polubienie

Może jakiś brytyjski Wąs się skusi.
Jak weźmiesz internet z BeFibre z tym LINKIEM, obaj dostaniemy £75 :slight_smile:

Zrobiłem stronę z najlepszymi promocjami związanymi głównie z tym, o czym pisałem na blogu, czyli branża foto.

UPDATE: Dorzuciłem też referale na Meta Questa (gry, programy) i na pecetowego VR od Mety też.

4 polubienia