Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Govee ma mega promocje na czarny piątek (już są aktywne). Zamówiłem G1 Pro. A w EU macie bez podatków i z darmową dostawą (co jest przegięciem, bo mnie pewnie z międzynarodową wysyłką z USA doliczą tyle, że wyjdzie tak jak was bez promocji, ale i tak warto).
Jakby ktoś zamierzał kupować coś ze strony Peak Design mam kod na - $10:
IAMBAGMAN-9XWJ-6QLR
Nie wiem czy zadziała dla kogoś innego i nie wiem czy na wszystko. Dostałem go, bo torba którą chciałem kupić dwa dni wisiała w koszyku i postanowili mnie przekonać.
Ja go nie wykorzystam bo tą samą torbę na stronie lokalnego sklepu foto trafiłem taniej niż na stronie Peak Design po zniżkach.
Wcześniej chyba nie było w ogóle programu polecającego, więc skoro odkryłem to zostawię swój link
Jeśli ktoś rozważa zmienić maila na ProtonMail, to z tym linkiem miesiąc testowania planu Mail Plus za darmo, można sprawdzić czy odpowiada wygląd, funkcje i posprawdzać wszystko dokładnie samemu Korzystam od lat, polecam, zachęcam, pozdrawiam
Napisałem od nowa artykuł o Setappie, opisując kilkadziesiąt aplikacji, których z niego używam (lata temu korzystałem tylko z 9): https://thomasvoland.com/blog/setapp/.
Czyli coś dla każdego Mac usera. Jak nie chcecie Setappa, to znajdziecie tam sporo inspiracji i każdą aplikację można kupić normalnie u developera, zamiast w Setappie.
nie do końca pewnie o to chodzi, ale w Goodie wszystkie wymienione sklepy mają cashback, który zadziała niezależnie od innych promek i kodów - jak nie masz konta, to podrzucam referalla
Polecaj i zarabiaj
20 zł dla Ciebie, 10 zł dla znajomego
Twój link polecający Użyj kodu | Goodie.pl
AFAIR nie korzystałem, bądź było to dawno i nie pamętam
w związku z tym nie wiem, czy lepsze, ale Goodie jest polskie i działa, a korzystam od bardzo dawna, głównie w parze z Allegro
na szybko sprawdziwszy kilka sklepów, Goodie zazwyczaj ma większy % zwrotu, czasami nawet znacznie (np. EURO 0,75% vs 2%)
trzeba tylko pamiętać o whitelistowaniu lub spauzowaniu adblocka/Pi-hole na czas przechodzenia przez stronę, żeby załączyło