ref na giereczki. Ty dostajesz 25% rabatu a ja 5 USD Beat Saber ← jeszcze jak by się ktoś zastanawiał czy można modować na oculusie. To tak można Pistol Whip Virtual Desktop
Ktoś z forumka ma jeszcze oculusa? Bo wymiana refami przy zakupach giereczek to chyba spoko biznes jest
Posiadam Quest 3 (ale zastanawiam się czy go nie wymienić na Steam Deck OLED).
Nie kupuję softu bo trochę mi zejdzie ogarnięcie tego co już mam (Asgard’s Wrath 1 i zaraz 2, Assassin’s Creed Nexus. Half-Life Alyx, Medal of Honor a do tego wszelakie małe ale jare typu Beat Saber czy Mini Golf).
Virtual Desktop sfrajerzyłem i kupiłem za full price.
Jeśli jednak chcesz coś kupować to chętnie Ci wygeneruję referrale
3 USD zniżki na pierwszy pakiet danych eSIM ze sklepu Airalo. Skorzystaj z kodu PIOTR4113 przy rejestracji lub podaj go przy kasie. https://ref.airalo.com/zcmN
Moja zaktualizowana lista
Zawiera refki zarówno do polskich jak i angielskich usług.
Dodatkowo zawiera też refki do produktów inwestycyjnych (czy to w kryptowaluty czy też pożyczki). Proszę pamiętać, że każda taka inwestycja wiąże się z ryzykiem i musi być podjęta świadomie!
Orange Flex
Dostaniesz 30 zł, które wykorzystasz na Flexa lub zwrócisz sobie na kartę. Pobierz apkę, zarejestruj się, wpisz kod MARCING87W przed wyborem metody płatności i aktywuj Plan. Tutaj ściągniesz aplikację:
BT are running a Refer-a-Friend scheme on broadband at the moment.
And if I successfully refer you, we’ll both get a £50 Amazon UK voucher.
So if you’re thinking of switching, just follow my link.
Then we can share £100.
Uzyskasz równowartość 7,10 GBP w bitcoinach, gdy zarejestrujesz się, korzystając z łącza ode mnie i zrealizujesz transakcje w walucie cyfrowej o wartości 70,95 GBP:
Use the Costa app like me and get 1 bean to start, then 5 more with your first purchase of a Costa handcrafted drink. That’s halfway towards a free one.
W UK flex wymaga pakietu roamingowego. Taniej wychodzi mieć numer VoIP - dzięki temu mogę być dostępny dla znajomych bez problemu i bez kosztów rozmowy międzynarodowej.
Może któryś z Wąsaczy na Wyspach się skusi na Gousto. Dopiero zamówiłem, więc nie wiem czy dobre, ale ktoś mi polecił i mówił, że warto. Działa to trochę jak pudełkowa dieta obiadowa, ale samemu trzeba sobie ugotować bo.
Z TYM linkiem dostaniecie -70% na pierwsze zamówienie, a ja £20 do wydania u nich. Myślę, że za te pieniądze warto choć raz spróbować