Reakcje inne niż serduszko

Wrzuciłem reakcje z Discourse na forum. Na ten moment dodałem parę ikonek, jeśli ktoś ma jakieś propozycje - dajcie znać, mogę dodać:)

Zrzut ekranu 2022-11-3 o 14.05.09

2 polubienia

W ramach przypomnienia mojego postulatu…

Nie za bardzo potrafię wyobrazić sobie posta, na którego mógłbym zareagować “wojtek” :grinning:.

Dodane rzyganko!

1 polubienie

za każdą reakcję “wojtek” @6ghost9 swędzi nos.

A to jest już kwestia umowna na forum co będzie oznaczało “Wojtek”…

1 polubienie

Coś mnie dzisiaj świerzbi!

4 polubienia

orzechlol jest 11/10

2 polubienia

To działa!!!

2 polubienia

Jacie! Party parrot, moje ulubione :heart:

1 polubienie

Czy są nowe osiągnięcia za zebranie 10 pawlow loków albo wójtów marudow? :thinking:

1 polubienie

to chyba najfajniejsza zmiana na forum od dawna. Ide rzygać :wink:

Liczę na odznakę Party Wąs za użycie iluśtam party parrotów

1 polubienie

jeszcze jęzor i diabełek wtedy bede szczęśliwy :slight_smile:

5 polubień

Kurde, od momentu wprowadzenia tych nowych reakcji mam taki problem na telefonie, że niechcący ciągle lajkuję posty tylko po prostu przewijając wątki. To tylko ja tak mam czy ktoś jeszcze? Nie żebym żałował lajków, ale co będzie, jeśli polubię przez przypadek post Martina? :grin:

4 polubienia

A, jeszcze jedno, zrobił się straszny śmietnik w powiadomieniach, co kliknę w swój awatar to widzę coś innego. Raz mam aktualne powiadomienia typu ktoś odpowiedział albo zareagował, a za chwilę tylko seria odznak.

1 polubienie

Mam to samo, bo każde jest traktowane jako osobna reakcja… zaraz zniknie as in nie wróci ten problem, ale wiem, widzę to

A ja się chwilę pobawiłem i w sumie jak dla mnie moglibyśmy wrócić do samych serduszek.

13 polubień

ale w piątki zamieniać serduszka na party parrota :party_parrot:

3 polubienia

Szczerze mówiąc tez to tak widzę. Zwłaszcza, ze ta migająca papuga podczas przewijania jest dość nieprzyjemna.
@pawelorzech może ankieta czy coś?

2 polubienia