Pochwal się zwierzakiem

Nazywam się Max. Nie lubię jak mnie czeszą ale za to lubię jeść doniczki.

15 polubień

Jeść doniczki? :rofl:

nie mogę mieć psa…nie mogę mieć psa…nie mogę mieć psa…
TAK BARDZO CHCE MIEĆ PSA!!!

8 polubień

Same here. I tak od 2015 roku, odkąd wyemigrowałem.

Ale to się zmieni :slight_smile:

1 polubienie

Mialem psa jak mieszkalem w PL. Jakos sie zlozylo ze razem z moim wyjazdem pies odszedl ze starosci. Mieszkajac w UK wynajmowanie jakiegokolwiek lokum ze zwierzakiem to masakra. Mam teraz swoj dom. I bardzo chcial bym miec jeszcze raz psa. Ale jako byly wlasciciel takowego wiem dokladnie jakie obowiazki to pociaga. Nie mamy czasu ani ja ani moja zona na zajmowanie sie zwierzakiem. Nie mieli bysmy z kim psiaka zostawiac gdybysmy chcieli wyjechac na wakacje, weekend i tak dalej. (nie nie mozemy zabierac ze soba bo podrozujemy motocyklem).
Wiec pomimo ogromnej checi, psa raczej nie bedzie. Jest papuga :sunglasses: i to kochany zwierz tez jest.

2 polubienia
Hmm... A gdyby był sposób, żeby pieska motorkiem... przewozić...

3 polubienia

Zaden sidecar nie wchodzi u mnie w gre. To by mi odebralo cala radoche z jazdy.
Mam dobrego kumpla ktory wozi swojego psiaka ze soba. Ale to maly jest. Jak juz bym naprawde myslal o posiadaniu psa to chialbym miec Staffordshire Bull Terrier. Kochane zwierzaki. Nie patrzec na czesc nazwy “bull terrier” nie maja wiele wspolnego ze slynoncymi ze zlej slawy.
A ten do malych nie nalezy. Ja naprawde nie chce meczyc ani siebie, ani zwierzaka. Wiec wybor jest swiadomy. To nie zabawka ze chce sie pobawic. To niejednokrotnie zobowiazanie na kilkanascie lat.

8 polubień

Czy zamówiłem zajebisty portret swojego psa? A i owszem :smiley:

17 polubień

Gdzie takie cuda robią? :doge:

Ja zamawiałem tutaj https://www.instagram.com/_dognity/ bardzo sympatyczna osoba. Widzę, że nawet promocja na Black Week jest :smiley:

1 polubienie

Od miesiąca jestem tatą dwóch braci :smiling_face_with_three_hearts:

18 polubień

Najpiękniejszy temat na tym forum :slight_smile: To i ja przedstawię moją gromadkę.

Pierwszy jest Billy - 15 letni labrador, oaza spokoju, miłośnik kąpieli w morzu(choć teraz już bardziej przechadzek wzdłuż brzegu) i entuzjasta posiłków.

Następnie mamy Amber - 3 letnią shi tzu, największego przytulasa na świecie i zawodową obszczekiwaczkę przechodniów.

Mamy też już spoiler alert, mianowicie jest jeszcze 4 letnia kotka Ruby (imię nieprzypadkowe - chciałam coś z programowaniem, a Java jakoś mi nie pasowała). Ruby lubi leżeć na mnie gdy śpię, gonić kulkę papieru i polować z ukrycia na Billego.

18 polubień

Oooo. Widze Gdynia babie Doly z widokiem na torpedownie z plazy :grin:
Zawsze to milo zobaczyc stare katy.

1 polubienie

Jak w temacie! U mnie na stałe rezydują dwa kocury:

A od kilku miesięcy mamy również kotkę na tymczasie:

10 polubień

Znalezione na szybko

13 polubień

Haha, widze, że się dogadują!

Myszteusz

Wypuszczony na wolność. U sąsiadki :mouse: :wink:
PS:
A czasem pojawiają się u mnie Jurki:

10 polubień

9 polubień

9 polubień

Trzeba trochę statsy piesowe poprawić. Mój już nastolatek.

9 polubień