Chciałem się podzielić tylko smutną informacją. Dzień przed swoimi 16. urodzinami odeszła moja najwierniejsza przyjaciółka.
Bardzo współczuję, wiem jakie to uczucie. Trzymaj się.
Przeżyłem to trzykrotnie raz 17 lat potem 16 lat ( miesiąc temu) i mojej wtedy partnerki obecnie żony 16 również. Współczuje
Do mojego pimposława dołączył nowy kolega (na Początku myśleliśmy ze to koleżanka)
Kot o wielu imionach
Super. Koty nie powinny być samotne. Podobno stają się wtedy gorsze niż komentatorzy na Onecie.
Moja psina - Badyl. Jack Russel Terrier. Pies z nadpobudliwością ruchową oraz brakiem cierpliwości. Najbardziej lubi biegać za piłką.
O jeju ile słodkości
To jeszcze ja dorzucę swoje futrzaki
Rude futro to Rysiek (choć tak na prawdę to kotka, mały błąd podczas zaglądania pod ogon się wkradł)
A ten szaro-czarny to Emma
Absolutnie WSPANIAŁE!!! To najlepsze co dziś widziałem więc kończę dzień.
Dobranoc.
O jeju, o jeju, o jeju. Cudowne po prostu
Dzień dobry, mam ważne pytanie.
Jak się obecnie miewają jeże i co się z nimi stało?
Dzień dobry,
To jest bardzo dobre pytanie.
Jeży nie ma:( mianowicie matka je zgarnęła, i w godzinę wytuptała gdzieś, nie mam pojęcia gdzie.
Zjadła karmę dla kotów, i zniknęła. A zrobiłem jej domek.
A taki był ładny. Amerykański.
.
Dobra, to ja się też pochwalę moimi znajdami.
Poznajcie tego typa, który pierwotnie miał być Newtonem, ale stwierdziliśmy, że jest troszkę zbyt głupkowaty, więc został po prostu Kitkiem.
Adoptowaliśmy go jakieś 3 lata temu.
Teraz przedstawię wam Bubkę, która szlajała się po działce jednego z moich uczniów i szukała miłości. Zgarnąłem ją w celu zawiezienia do zaprzyjaźnionej fundacji, ale nie mieli miejsca, tak więc… Zajęliśmy się jej leczeniem, bo była w strasznym stanie, przeszła kilka operacji, a teraz, ponad rok później, jest przekochanym pozbawionym cienia agresji kotkiem. Swoją drogą, jak ją łapałem, myślałem, że jest kociakiem. Okazało się, że jest starszą kotką, która nie urosła, z powodu zaniedbania. Prawdopodobnie miała właścicieli z domu obok.
To u mnie od już prawie 6lat dwie cavie (Ginger aka Ruda i Fiona aka Czarna) oraz psiak Kawa, nazywana przez znajomych Bosman
Kawa jest z nami od lutego, a w sierpniu skończyła roczek. Ktoś jej się pozbył i przerzucił komuś na działkę z dużym psem. U nas znalazła kochający dom i jesteśmy przeszczęśliwi!
Mega ponysł tego tematu
Oglądałem wasze zdjęcia z zazdrością, a teraz sam mogę się pochwalić zwierzakiem. Baldur ma 9 tygodni
a gdzie jego wrota?
Świetny! I świetne imię (chociaż znamy jednego Baldura z historii co słabo się zapisał)