Pochwal się zwierzakiem

Pozdrowienia od mojego 15latka :slight_smile:

3 polubienia

Być może przejechałem w zeszłą sobotę 200 km w jedną stronę do schroniska…

18 polubień

Dude, you tease!
Show us your pussy :grinning:

4 polubienia

3-4 letnia kotka. Nazwaliśmy ją Pasztet.

Póki co oswajamy się ze sobą i oglądamy razem TV

I chyba będziemy się razem odchudzać bo kawał paszteta z tego Paszteta.

14 polubień

Półtorej roku od założenia nic nie wstawiałem to coś wrzucę z mojego domowego zoo

Zawsze wkurzony Draco

Sky patrzy z nadzieją w przyszłość

I niestety już śp.Honey

13 polubień

Ale przepiękna :heart_eyes: Gratuluję nowej członkini rodziny :smiley: Jeśli o mnie chodzi to możesz tu wstawiać choćby codzienną relację z zadomawiania się :slight_smile:

@MacAriello piękne zwierzaki :slight_smile: Sky mnie zaintrygował :slight_smile:

3 polubienia

Przedstawiam Kropeczkę :slight_smile:

11 polubień

Póki co to widzimy się głównie przy karmieniu. Tydzień minął i łasi się tylko jak jest głodna. Jak nie jest to siedzi pod kanapą.

9 polubień

Jak nauczysz ją siadać na zawołanie namówię Dyrektorów żeby złożyli Ci nową kuchnię.

6 polubień

Siadać jeszcze nie, ale dziś używając różnych kombinacji mięsnych smaczków i filmików z wiewiórkami, doprowadziłem kota siedzącego cały dzień pod kanapą i wychodzącego tylko na karmienie do tego:

15 polubień

no to teraz już będzie tylko coraz lepiej :heart_eyes:

Brawo! :heart:
Tak jak mówi @natansalda, teraz już będzie coraz lepiej, ale pamiętaj, że to może być długi proces i trwać (niestety) nawet latami. Chociaż naprawdę fajnie się obserwuje, jak kotek coraz bardziej Ci ufa. Mój pierwszy kot jest już z nami 5 lat, a na kolanach zaczął siadać gdzieś po 4 :smiley: Po prostu ma bardzo niezależny charakter i sam musi chcieć. Natomiast nasza kotka, właściwie od razu chodziła po nas jak po zielonych pastwiskach :wink:

2 polubienia

No to jest niestety największa bolączka bo chcieliśmy kotkę-przytulaskę. Ale dojdziemy do tego etapu.

3 polubienia

Dziś mamy na noc nowego lokatora, poznajcie Lemona

6 polubień

Który jest który?

Labrador to moja Freja, a ten mały to Lemon :smiley:

11 polubień

Lablador, a nie rablador :roll_eyes::man_facepalming:

2 polubienia

Nie znasz tego? :joy:

Also

7 polubień