Pozdrowienia od mojego 15latka
Dude, you tease!
Show us your pussy
3-4 letnia kotka. Nazwaliśmy ją Pasztet.
Póki co oswajamy się ze sobą i oglądamy razem TV
I chyba będziemy się razem odchudzać bo kawał paszteta z tego Paszteta.
Półtorej roku od założenia nic nie wstawiałem to coś wrzucę z mojego domowego zoo
Zawsze wkurzony Draco
Sky patrzy z nadzieją w przyszłość
I niestety już śp.Honey
Ale przepiękna Gratuluję nowej członkini rodziny Jeśli o mnie chodzi to możesz tu wstawiać choćby codzienną relację z zadomawiania się
@MacAriello piękne zwierzaki Sky mnie zaintrygował
Póki co to widzimy się głównie przy karmieniu. Tydzień minął i łasi się tylko jak jest głodna. Jak nie jest to siedzi pod kanapą.
Jak nauczysz ją siadać na zawołanie namówię Dyrektorów żeby złożyli Ci nową kuchnię.
Siadać jeszcze nie, ale dziś używając różnych kombinacji mięsnych smaczków i filmików z wiewiórkami, doprowadziłem kota siedzącego cały dzień pod kanapą i wychodzącego tylko na karmienie do tego:
no to teraz już będzie tylko coraz lepiej
Brawo!
Tak jak mówi @natansalda, teraz już będzie coraz lepiej, ale pamiętaj, że to może być długi proces i trwać (niestety) nawet latami. Chociaż naprawdę fajnie się obserwuje, jak kotek coraz bardziej Ci ufa. Mój pierwszy kot jest już z nami 5 lat, a na kolanach zaczął siadać gdzieś po 4 Po prostu ma bardzo niezależny charakter i sam musi chcieć. Natomiast nasza kotka, właściwie od razu chodziła po nas jak po zielonych pastwiskach
No to jest niestety największa bolączka bo chcieliśmy kotkę-przytulaskę. Ale dojdziemy do tego etapu.
Który jest który?
Labrador to moja Freja, a ten mały to Lemon
Lablador, a nie rablador
Nie znasz tego?