Nintendo Switch

Toś wpadł w bagno po uszy😊
Do tej gry chyba coś dodają. Dla mnie na ten moment GOTY. O Hadesie mówię, bo Rocket League to kompletnie nie moja bajka

Polecam kupowanie z drugiej ręki. Gra to nie chusteczki, nie muszą być nówki. Ceny są moim zdaniem akceptowalne. No i zwykle sprzedając używki sprzeda się w tej samej cenie co po zakupie :wink:

Widzę że lubisz mieć powody do wydawania pieniędzy.
Znalazłeś idealne miejsce dla siebie. Ta społeczność jest perfekcyjna w wydawaniu pieniędzy :smiley:

7 polubień

Heheh super! W punkt!

Niestety, potwierdzam.

Przyjaciel pożyczył mi dzisiaj Nintendo Switch. Właśnie gram w Hadesa, który niesamowicie mnie wciągnął. Ojjj coś czuję, że jutro będzie chyba pin i zielony i Switch zasili moje portfolio konsol. :grin:

2 polubienia

Myślałem w pierwszej chwili, że Hades mimo takich zachwytów mnie nie weźmie. Ale po paru śmierciach mnie wciągnął. Bardzo mi się podoba to, że odczuwam progres z każdym przejściem. I wstawki fabularne i rozwój postaci sprawia, że mam poczucie, że każda śmierć się jakoś “opłacała”. Nie znoszę rogalikow, w których nie odczuwam tego, albo w ogóle nie ma progresu (patrzę tu na ciebie Enter the Gungeon, nie podoba mi się twoje podejście “chcesz przejść dalej to git gut”)

1 polubienie

Zrobiłem to ! Kupiłem ! Dzisiaj będzie ! To wasza wina … :heart:

6 polubień

Obyś używał częściej niż ja :smiley:
U mnie średnia to dwa odpalenia w miesiącu, na 15 minut każde max ;D
Pro gracz krótko mówiąc ;D

Ja mam ze switchem jak z tosterem, albo nie używam przez 3 miesiące albo używam przez miesiąc codziennie przez minumum 2h :smiley:

5 polubień

Jak mam tyle wolnego to staram się wykorzystać je na coś produktywnego - bieganie(i słuchanie podcastów czy audiobooków w tym samym czasie) albo czytanie :smiley:
Albo czasami coś tak głupiego jak sen…

Jednak dwójka malych dzieci rok po roku zmienia życie i priorytety :smiley:

4 polubienia

Zgadzam się że jakoś trzeba przepalać wolny czas, a ostatnio wieczorami mialem go za dużo :wink: Jak narazie wszyscy bardzo zadowoleni :wink:

Chwile gralem w demo Hyrule Warriors, zdecydowanie kupie ten tytul.

Mam ochote kupic tez Jurassic Park Evolution ale wstrzymam sie do konca miesiaca, moze na Cyber Monday bedzie jakas promocja.

Pokemon Eevee , remaster Yellow. Love it.

2 polubienia

Warto jeszcze kupić? Niedzielny ze mnie gracz, a już straciłem ochotę na dużą konsolę.

Warto, w najgorszym razie jak bardzo będziesz chciał to odsprzedasz starą i kupisz sobie ten nowy model, który nie wiadomo kiedy ma wyjść. Switch jest świetny dla niedzielnych graczy.

1 polubienie

Warto. Tylko jak ma być główną konsolą to kup normalną wersje a nie lite.
No i najlepiej v2 :joy:

1 polubienie

To wiadomo. Na pełnej albo wcale.

1 polubienie

Lite ma gdzieś być za śmieszne pieniądze na Black Friday. Myślę, że tydzień można poczekać :slight_smile:

1 polubienie

Jeszcze poczekam, aż sklep odda kasę i przemyślę na spokojnie, bo mam w domu parcie na PS5. :stuck_out_tongue: