Nintendo Switch

W temacie powiem - switch :joy:
A poza tematem - Xbox jak ma być typowo stacjonarna.

Dziś swich na Allegro za 1199 zł szary v2 sprzedawca Allegro

1 polubienie

A post was split to a new topic: Kod promocyjny do x-kom na Nintendo Switch

5 sztuk na morele. Wszystko boty zgarną więc bym się nie nastawiał.

Gdybym nie maił, to bym tu kupił.

1 polubienie

Będzie grane :grin:

2 polubienia

Opowiedz jak wrażenia później. To jakiś taki Kid Icarus?

Z recenzji wynika że to takie połączenie Zeldy z Assassin’s Creed.

Brzmi super z opisu. To napisz jak już pograsz trochę, bo się żywo zainteresowałem. :slight_smile:

1 polubienie

Tutaj masz gameplay z tej gry:

https://youtu.be/jp_26VNDahQ

Ten jest na Lite ale ma też drugi na normalnym Switchu.

No poczytałem trochę o tym i wygląda to bardzo zachęcająco. Nie interesowałem się wcześniej, bo myślałem, że to coś jak Kid Icarus. Jak przejdę Hyrule Warriors to chyba sobie zakupię.

1 polubienie

Jestem na świeżo po godzinie gry i powiem tak…

Widać ze to nie Zelda, ale nie powiem po tej godzinie mam ochotę grać dalej. Zagadki na chwile obecna są proste ale przyjemne (w sumie to wyglada jak tutorial po grze wiec niewiem jak będzie dalej)

Myślałem ze grafika będzie trochę lepsza ( edit: chodzi mi tu bardziejo wygląd świata niż grafikę) ALE to dopiero pierwszy biom i to dość zniszczony wiec mam nadziej ze dalej będzie lepiej . Jak już jesteśmy przy grafice to śmiało możemy przejść do klateczek :wink: czuć spadki poniżej tych 30 ale powiem ze jakoś to nie przeszkadza. W Wiedźmina dało się grać to i w to tez pójdzie bez problemu.

Ps. Humor w grze jest dobry…

Hyrule Warriors: Age of Calamity.

Świetny tytuł. Fajne uzupełnienie świata przedstawionego w Breath of the Wild. Gra korzysta z assetów tej Zeldy, uzupełnia fabułę.
Grywalność na bardzo dużym poziomie. Mam właśnie 27h na liczniku i się nie nudzi. System walki jest przyjazny i satysfakcjonujący. Co chwila pojawiają się na mapie świata nowe znaczniki misji lub możliwości ulepszeń. Gra jest też zrobiona z duchem BotW. Pozwala w większości misji na eksplorację danej mapy i wynoszenie wrogów co do jednego.
Pierwsza gra Warriors w świecie Hyrule nie oferowała takiej swobody. Chciałem wyciąć wrogów a tu misja zaplanowana była, że muszę wykonywać rzeczy punkt po punkcie w określonym czasie inaczej mission failed (bo np ktoś zginął).
Polecam :ok_hand:

1 polubienie

Immortals Fenyx Rising w MM za 149zl

Ostatni raz kupuje coś dzień po premierze :joy:

1 polubienie

Myślałem, że będzie spokój z promocjami przez jakiś czas, w końcu było tego od groma przez okres świąteczny, a dzisiaj znowu, kolejne świetne tytuły w promocyjnych cenach. :no_good_man:t2:

Czuję się trochę, jak przy promocjach w App Store kilka lat temu, z tą różnicą, że tutaj cennik jest o wiele wyższy. :smiley:

Yay, w końcu przecenili Cities Skylines cyfrowe :slight_smile:

Nie polecam, żadnych dla nie ma i nie bedzie.

Kusi mnie bardzo, bo uwielbiam sobie od czasu do czasu w to zagrać, ale zła optymalizacja, brak nowszych dodatków i brak szans na aktualizację mnie zniechęca do tego stopnia, że nie kupuję.

Kupione Ace Attorney + Inside z nowej promocji. Luigi Mansion 3 też już nigdy taniej nie będzie, ale na razie się wstrzymam, bo mam kolejkę gier aż za długą.

1 polubienie

Kupilem DLC do BOTW.

2 polubienia