Gość, który gra Robaka w GoT robi fajną muzykę! Polecam!
Ja mam pewną kwestię, ale nie wiem czy można. Dirty Loops, szwedzkie trio, chłopaki grają kapitalnie. Tutaj jeszcze ciepły kawałek: Dirty Loops - Work Shit Out - YouTube
Przypomniało mi się jakiś czas temu o last.fm i podpiąłem do spoti.
To bardzo dobre, bo last.fm wie to, czego Ty nie wiesz. Jak ktoś pyta czego słucham to to duże spektrum i nie przyszła by mi do głowy Beata Kozidrak, a last.fm wie, że jej słuchałem. Nic sie nie ukryje (poza youtubem, vinylami i tym co wrzucone jako pliki).
Jak wiecie (lub nie) - robię playlisty na Spotify z muzyki, którą aktualnie słucham. Tym razem stworzyłem playlistę… wakacyjną. Muzyka, której słucham w te wakacje.
Przez @piotrek69:
.
W ogóle ostatnio do mojej biblioteki wpadają jakieś dziwne, kompletnie niepasujące do reszty (Lynyrd Skynyrd, The Who, Thin Lizzy, Kiss etc) kawałki.
Na przykład ten lubię, bo podoba mi się w nim to pier*****cie po środku.
I tak ogólnie to szalenie polecam soundtracki z Lucifera. Wyłącznie przegenialna muzyka.
a ulubiona kapela? Czyżby NIN?
Hehehe… no zgadza się. Uwielbiam totalnie.
Tak więc dziś słucham bardzo dobrego coveru świetnego kawałka NIN.
A dziś spokojnie, na wakacjach, pierwszy raz od kilku miesięcy zrobiłem sobie kawkę, odpaliłem gazetkę i takową playlistę. Pysznie jest!
Oj tak, Mellow Beats są świetne!
W tym samym guście:
Bardzo podobne:
oraz
Spotify (to chyba jedna z moich ulubionych playlist na spotify ever).
No to biorę się do słuchania!
Handlujcie z tym - to był impuls - szybka decyzja i w ramach eksperymentu społecznego jadę w październiku na Doskoooooo finał trasy Pana Jacka
Jak dobrze pójdzie to jeszcze nagram z nim odcinek podcastu
Boze, jakie to jest doskonale.
Ze ja tego wcześniej nie znałem! Dzięki Crimetown!
u mnie zazwyczaj przekrojowo, a ostatnie tygodnie to mocna mieszanka - od Beatlesów, przez The Cure, po GoGo Penguins, Taco i braci Gallagherów…