III Wielka Kongregacja Yes Was Podcastu

Jest wydarzenie na Facebooku, ale żeby wszystko było tak jak być powinno, to odpowiedni temat pojawia się też tutaj.

Hej, widzimy się już 24 sierpnia (sobota), w pubie NaPiwek w Poznaniu. Startujemy o godzinie 18:00. W planie gry i zabawy! A tak na poważnie - będziemy sobie siedzieć, rozmawiać, chillować!

W NaPiwku nie ma niestety jedzenia (poza przekąskami dopiwnymi), ale jest dostępne jedzonko w lokalach obok i można je sobie organizować.

Przyjdźcie, po prostu będzie dobrze. Czekamy na Was i do zobaczenia!

Co: Wielka Kongregacja Yes Wąsaczy
Kiedy: 24 sierpnia 2019 roku, w sobotę, o 18
Gdzie: NaPiwek PUB, Wodna 12, 61-782 Poznań, Polska (praktycznie centrum starego miasta)

• edycja -

Uwaga, ankieta. Zaznaczajcie jak jest. Nie będziemy źli!

• Będę!
  • Jeszcze nie wiem, ale chyba będę
  • Jeszcze nie wiem, ale chyba nie będę
  • Nie będę

0 głosujących

6 polubień

272km. Trochę daleko ale kto wie czy mi się nie zechce…
Pytanie tylko co będę robił do 18…

Ja tez ponownie poruszę temat jakiegoś wspólnego wynajęcia kilku pokoi w jednym miejscu dla dojezdnych.

1 polubienie

Najlepiej żeby wszyscy w jedynym hotelu to potem jakiś after się zrobi :rofl:

1 polubienie

Taki jest plan : D

Może Ułan Browar albo Cybermachina?

1 polubienie

Jak zwykle mnie ominie :frowning:

Kurnia, akurat będę w PL, także może, może…

2 polubienia

nie wykluczam :wink:

Z miejscówek proponuje Ministerstwo Browaru/NaPiwek Pub (do 20 osób)/Ułan Browar.
W razie czego chętnie pomogę przy organizacji tutaj na miejscu.

2 polubienia

Do 20 osób to chyba za mało, w tamtym roku było już chyba minimalnie powyżej 20 osób, a w tym pewnie będzie jeszcze więcej

W zeszłym roku 20 osób było, zanim jeszcze się wszystko zaczęło. W tym nie wiem - ale celujemy pewno w 25-30.

Ja nie będę, urlop będę miał na początku wakacji :confused:

PS. Dam tutaj na forum trochę więcej backgroundu dlaczego taka data, a nie inna. Otóż w tym roku jadę na pierwszy od wielu lat urlop. Taki proper urlop. Co oznacza, że wypstrykałem się z praktycznie całego mojego urlopu na cały rok.

24 sierpnia (sobota) została wybrana dlatego, że 26 sierpnia (poniedziałek) jest wolny w UK, więc mogę spokojnie wrócić, bez biegania na samoloty itd. i nie muszę brać dodatkowego dnia wolnego :slight_smile:

4 polubienia

No, ja 24 VIII świętował będę imieniny, więc… :wink:

Też tak uważam, ale pub bardzo polecam więc musiałem go ująć :wink:

EDIT
Rozmawiałem właśnie z właścicielem i mówi, że możemy zająć spokojnie cały pub (wcześniej myślałem o jednej osobnej sali na 20 osób), czyli miejsca mamy na 70 osób w razie czego.

1 polubienie

Wow. Brzmi to całkiem przyjemnie i dobrze. Tylko jakie są warunki rezerwacji? Oraz cały klub, 70 osób to jest za dużo. Celujemy w max 30.

PRV Panie Dyrektorze

1 polubienie

Kongregacja jeszcze się nie odbyła, a niektórzy już na niej byli :thinking:

4 polubienia

¯\_(ツ)_/¯

3 polubienia