Jest wydarzenie na Facebooku, ale żeby wszystko było tak jak być powinno, to odpowiedni temat pojawia się też tutaj.
Hej, widzimy się już 24 sierpnia (sobota), w pubie NaPiwek w Poznaniu. Startujemy o godzinie 18:00. W planie gry i zabawy! A tak na poważnie - będziemy sobie siedzieć, rozmawiać, chillować!
W NaPiwku nie ma niestety jedzenia (poza przekąskami dopiwnymi), ale jest dostępne jedzonko w lokalach obok i można je sobie organizować.
Przyjdźcie, po prostu będzie dobrze. Czekamy na Was i do zobaczenia!
Co: Wielka Kongregacja Yes Wąsaczy Kiedy: 24 sierpnia 2019 roku, w sobotę, o 18 Gdzie: NaPiwek PUB, Wodna 12, 61-782 Poznań, Polska (praktycznie centrum starego miasta)
edycja -
Uwaga, ankieta. Zaznaczajcie jak jest. Nie będziemy źli!
PS. Dam tutaj na forum trochę więcej backgroundu dlaczego taka data, a nie inna. Otóż w tym roku jadę na pierwszy od wielu lat urlop. Taki proper urlop. Co oznacza, że wypstrykałem się z praktycznie całego mojego urlopu na cały rok.
24 sierpnia (sobota) została wybrana dlatego, że 26 sierpnia (poniedziałek) jest wolny w UK, więc mogę spokojnie wrócić, bez biegania na samoloty itd. i nie muszę brać dodatkowego dnia wolnego
Też tak uważam, ale pub bardzo polecam więc musiałem go ująć
EDIT
Rozmawiałem właśnie z właścicielem i mówi, że możemy zająć spokojnie cały pub (wcześniej myślałem o jednej osobnej sali na 20 osób), czyli miejsca mamy na 70 osób w razie czego.