Niektórzy z Was otrzymali już swoje świąteczne prezenty
W tym temacie możecie pochwalić się prezentem, który otrzymaliście od swojego tajemniczego Mikołaja. Przy okazji możecie również podziękować osobie, która Was obdarowała.
Dodatkowo każdy z uczestników zyska specjalną, limitowaną odznakę na forum za uczestnictwo w tegorocznym Secret Santa
W tym wątku możecie również podzielić się opiniami na temat całej akcji lub sugestiami na przyszły rok.
Prezenty trafione idealnie! Tym bardziej uznanie dla Mikołaja, bo swoją ankietą nie ułatwiłem mu zadania
Po pierwsze - o kluczu sprzętowym myślałem już od dłuższego czasu. Jestem pod tym względem trochę skonserwiałym dziadem, a moje zabezpieczenia są jak piersi prostytutek na Pigalle w Paryżu.
Wynika to pewnie z tego, że nie potrzebowałem nigdy “większych zabezpieczeń” i to “niepotrzebowanie” tak sobie trwało i spowodowało, że przespałem właściwy moment.
Po drugie - bardzo dobry traf z grą UNO.
Mamy tych gier od groma, a jak widać po stanie opakowań są używane regularnie
ale akurat tej karcianki nie mamy - będziemy na pewno grać z córką!
I na koniec muszę pochwalić Mikołaja za własnoręcznie napisany piękny list.
Całość cudownie udana!
A co do opinii - to moja pierwsza edycja i choć jestem dopiero w połowie zabawy (jeszcze przygotowuję rózgę dla wylosowanego mi nicponia) to świetna sprawa! Brawo organizatorzy!
P.S. dostawca mega mi spieprzył dostawę prezentu i mogę się spóźnić z dostawą swojego prezentu dla… Kogoś z Was. Przepraszam. Robię co mogę żeby być w terminie.
Cieszę się, że pasuje. Na początku kupiłem przez przypadek żelki wegetariańskie, a nie wegańskie. Ogólnie znalezienie wegańskich słodyczy nie jest wcale takie łatwe jak mi się wydawało.
I to jaki!
“Zamówiony” czujnik pod TUYA - temperatura i wilgotność. Z pierwszych testów wynika, że antena trochę słaba, ale dam w inne miejsce i będzie OK. Plusem możliwość zasilenia przez USB mini.
No i - część niezamówiona - obłędne Nosacze. Plusem, ze można łączyć z różnych par i każdy pomyśli, że tak miało być
Dzięki, Mikołaju (kimkolwiek jesteś, bo za dobrze zatarłeś ślady), prezent się podobuje, i wogle.
EDIT:
Teraz trzeba rozkimić, jak zapytać głośnik o odczyt z tego czujnika