III Wąsaczowe Secret Santa 2022 - Pochwal się podarkiem

Niektórzy z Was otrzymali już swoje świąteczne prezenty :gift:

W tym temacie możecie pochwalić się prezentem, który otrzymaliście od swojego tajemniczego Mikołaja. Przy okazji możecie również podziękować osobie, która Was obdarowała. :hugs:

Dodatkowo każdy z uczestników zyska specjalną, limitowaną odznakę na forum za uczestnictwo w tegorocznym Secret Santa :heart_eyes:

W tym wątku możecie również podzielić się opiniami na temat całej akcji lub sugestiami na przyszły rok.

Do zobaczenia za rok :christmas_tree:

1 polubienie

To ja pierwszy!

Dziękuję Mikołajowi @beznazwiska :heart_eyes:

Prezenty trafione idealnie! Tym bardziej uznanie dla Mikołaja, bo swoją ankietą nie ułatwiłem mu zadania :smiling_imp:

Po pierwsze - o kluczu sprzętowym myślałem już od dłuższego czasu. Jestem pod tym względem trochę skonserwiałym dziadem, a moje zabezpieczenia są jak piersi prostytutek na Pigalle w Paryżu.
Wynika to pewnie z tego, że nie potrzebowałem nigdy “większych zabezpieczeń” i to “niepotrzebowanie” tak sobie trwało i spowodowało, że przespałem właściwy moment.

Po drugie - bardzo dobry traf z grą UNO.
Mamy tych gier od groma, a jak widać po stanie opakowań są używane regularnie :arrow_down:

ale akurat tej karcianki nie mamy - będziemy na pewno grać z córką!

I na koniec muszę pochwalić Mikołaja za własnoręcznie napisany piękny list.

:gift_heart:

Całość cudownie udana!

A co do opinii - to moja pierwsza edycja i choć jestem dopiero w połowie zabawy (jeszcze przygotowuję rózgę dla wylosowanego mi nicponia) to świetna sprawa! Brawo organizatorzy!

14 polubień

Ho ho ho! Bardzo się cieszę, że tak dobrze trafiłem :smiley: Secret Santa Wąsaczy rządzi <3

9 polubień

Od dziś wreszcie popierdalam Foresterem więc spełniam marzenie i kulinarnie jestem w Japonii (drugie marzenie). Dziękuję mój Ty kochany sekretny!

P.S. dostawca mega mi spieprzył dostawę prezentu i mogę się spóźnić z dostawą swojego prezentu dla… Kogoś z Was. Przepraszam. Robię co mogę żeby być w terminie.

15 polubień

Wow, zupka wyglada konkretnie! Czy na opakowaniu jest informacja o SHU?

1 polubienie

Nie, zupki nie było. Była herbata, chipsy, roll stick z glonów na ostro, batonik orzechowy.

3 polubienia

Oprócz mnóstwa żelek, w paczce była figurka lego Harrego Pottera, portfel LEGO oraz łapki na myszy (#pdk)

Dziękuje za bardzo kreatywny prezent. Jestem pełen podziwu :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

10 polubień

A Ty chyba mieszkasz w Paczkomacie :wink:

3 polubienia

Odbierając córkę z przedszkola przejeżdżam obok paczkomatu. Widzę że akurat kurier wrzuca paczki wiec poczekałem :smiley:

1 polubienie

To teraz „zdrapka” w aplikacji i klocki dla córy wygrać :wink:

4 polubienia

To teraz ja:

Dziękuje bardzo:) prezent trafiony w 10!

7 polubień

Nie No, ale za vege żelki to należy się chyba ban na kolejne edycje Secret Santa dla twojego Mikołaja xD

4 polubienia

Ale vege żelki sa jak najbardziej na miejscu i były poniekąd w zamówieniu:)

7 polubień

Cieszę się, że pasuje. Na początku kupiłem przez przypadek żelki wegetariańskie, a nie wegańskie. Ogólnie znalezienie wegańskich słodyczy nie jest wcale takie łatwe jak mi się wydawało.

6 polubień

No niestety nie jest łatwe znalezienie beganskich słodyczy. Często w Lidlu znajdujemy - moja żona tez jest veganką.

Dziękuje👌

5 polubień

I to jaki!
“Zamówiony” czujnik pod TUYA - temperatura i wilgotność. Z pierwszych testów wynika, że antena trochę słaba, ale dam w inne miejsce i będzie OK. Plusem możliwość zasilenia przez USB mini.
No i - część niezamówiona - obłędne Nosacze. Plusem, ze można łączyć z różnych par i każdy pomyśli, że tak miało być :slight_smile:

Dzięki, Mikołaju (kimkolwiek jesteś, bo za dobrze zatarłeś ślady), prezent się podobuje, i wogle.
EDIT:
Teraz trzeba rozkimić, jak zapytać głośnik o odczyt z tego czujnika :smiley:

9 polubień

Mój prezent strzał w dziesiątkę.

Pojechałem dziś do Action zeby kupic Smart gniazdko do lampek i oczywiście nie było. Wracam do domu, odebrałem s3cret Santa a w paczce co?

Smart gniazdko♥️

Plus masa pysznych słodyczy, @zefir77 nie wiem jak je wliczę do naszego challengu chudnięcia :tired_face:

Dzięki @Piotrek ? :smile:

11 polubień

J***ć chudniecie, jak jest masło orzechowe. Tak trzeba żyć.

11 polubień

Cieszę się, ze ci pasuje:) gniazdko zawsze się przyda:) a słodycze to wiadomo:)

3 polubienia

Odebrałem i jak tylko zacząłem otwierać, to wiedziałem skąd przyjechała paczka :black_heart::black_heart::black_heart:
Wspaniałe uzupełnienie Kart Dżentelmenów, a także dary z Południa :black_heart::black_heart::black_heart:

Ale to wszystko NIC w porównaniu z tym :black_heart::black_heart::black_heart:

Chel nok @Tadek

11 polubień