Kofola
Okazuje się, że antena OK, tylko, że czujnik wysyła pomiary co godzinę i po za tym czasem nie widać loga WiFi (oszczędzanie baterii). Sprawdzę jeszcze, co będzie z zasilaniem po USB
Od kogo taka czeska paczka?
No nie mam pojęcia
@Tadek @RioT_PL
Po pierwsze: Nie tylko w Czechach jest Kofola i Studentska
Po drugie: Nie czeska, tylko słowacka
Po trzecie: Nie trzeba mieszkać u naszych sąsiadów z południa, żeby móc się tam zaopatrywać. Wystarczy być blisko granicy.
Po czwarte: na odwrocie paczki był wydrukowany kod paskowy, poniżej telefon a jeszcze niżej kod paczkomatu do @RioT_PL na wszelki Skarbek
@RioT_PL nie ode mnie; ja nie brałem udziału w Secret Santa. Ale smacznej Kofolki życzę
Uuups dzięki @Rzast
Studentska jest dostepna na stacjach Orlenu:)
Ale nie Kofola
Czeski błąd
Kofole na shopee mozna zamowic bez problemu teraz sprawdzone, potwierdzone!
Kofolę w Krakowie można kupić (a przynajmniej można było kupić) bez problemu w Auchanie. Tak samo czeskie piwa i Studentską. Wiem, bo kiedyś przytargałem pociągiem 30kg piwa i Kofoli znajomemu, żeby 45 min później odwiedzić Auchan i puknąć się w czoło.
Wczoraj dotarł i do mnie prezent
Dziękuję bardzo mojemu Mikołajowi.
Będzie grane (kot nie był częścią prezentu)
mój właśnie jedzie do mnie paczkomatem, jaram się jak pochodnia:)
Na stronie planszeo.pl możesz sobie powpisywać gierki, które masz, a link swojego profilu udostępnić, wtedy będzie wiadomo, co Ci nie kupić, ale też możesz podać, co byś chciał.
Taka baza na przyszłość
EDIT:
A pod tym linkiem są podane sklepy, które mają gierki na które polujesz - od tego w którym tych gierek jest najwięcej (niekoniecznie najtańsze, ale może się zrekompensuje z cenami wysyłki)
Mmmmmm ja też dzisiaj odebrałem!!! Nooo panie Mikołaju szanowny, widać tutaj rękę profesjonalisty! Wspaniałe prezenty, za które bardzo dziękuję i które z pewnością wzbogacą też strimerską działalność Ojca Dyrektora (koszulka taka właśnie!).
Secret Santa jest naprawdę jednym z najlepszych eventów roku dla mnie!
Mam zle wspomnienia z ta zupka, wiec zalecam ostroznosc
ta zupka wcale nie jest ostra. Ja to daję 2 sosy na jeden makaron
Oj to zdecydowanie jesteś poziom wyżej chilliheaderstwa ode mnie! Mnie przepaliła mocno (choć co ciekawe nie było aż takiego dramatu dzień po).