III Wąsaczowe Secret Santa 2022 - Pochwal się podarkiem

Kofola :sake::black_heart::black_heart::black_heart:

1 polubienie

Okazuje się, że antena OK, tylko, że czujnik wysyła pomiary co godzinę i po za tym czasem nie widać loga WiFi (oszczędzanie baterii). Sprawdzę jeszcze, co będzie z zasilaniem po USB :slight_smile:

1 polubienie

Od kogo taka czeska paczka? :slight_smile:

2 polubienia

No nie mam pojęcia :upside_down_face:

2 polubienia

@Tadek @RioT_PL
Po pierwsze: Nie tylko w Czechach jest Kofola i Studentska
Po drugie: Nie czeska, tylko słowacka
Po trzecie: Nie trzeba mieszkać u naszych sąsiadów z południa, żeby móc się tam zaopatrywać. Wystarczy być blisko granicy.
Po czwarte: na odwrocie paczki był wydrukowany kod paskowy, poniżej telefon a jeszcze niżej kod paczkomatu do @RioT_PL na wszelki Skarbek :stuck_out_tongue:

3 polubienia

@RioT_PL nie ode mnie; ja nie brałem udziału w Secret Santa. Ale smacznej Kofolki życzę :smiley:

1 polubienie

Uuups :sweat_smile: dzięki @Rzast

3 polubienia

Studentska jest dostepna na stacjach Orlenu:)

1 polubienie

Ale nie Kofola :black_heart:

3 polubienia

Czeski błąd :wink:

8 polubień

Kofole na shopee mozna zamowic bez problemu teraz :stuck_out_tongue: sprawdzone, potwierdzone!

2 polubienia

Kofolę w Krakowie można kupić (a przynajmniej można było kupić) bez problemu w Auchanie. Tak samo czeskie piwa i Studentską. Wiem, bo kiedyś przytargałem pociągiem 30kg piwa i Kofoli znajomemu, żeby 45 min później odwiedzić Auchan i puknąć się w czoło.

6 polubień

Wczoraj dotarł i do mnie prezent :muscle:

Dziękuję bardzo mojemu Mikołajowi.

Będzie grane :star_struck::blush: (kot nie był częścią prezentu)

12 polubień

mój właśnie jedzie do mnie paczkomatem, jaram się jak pochodnia:)

8 polubień

Na stronie planszeo.pl możesz sobie powpisywać gierki, które masz, a link swojego profilu udostępnić, wtedy będzie wiadomo, co Ci nie kupić, ale też możesz podać, co byś chciał.
Taka baza na przyszłość :slight_smile:
EDIT:
A pod tym linkiem są podane sklepy, które mają gierki na które polujesz - od tego w którym tych gierek jest najwięcej (niekoniecznie najtańsze, ale może się zrekompensuje z cenami wysyłki)

3 polubienia

Mmmmmm ja też dzisiaj odebrałem!!! Nooo panie Mikołaju szanowny, widać tutaj rękę profesjonalisty! Wspaniałe prezenty, za które bardzo dziękuję i które z pewnością wzbogacą też strimerską działalność Ojca Dyrektora (koszulka taka właśnie!).

Secret Santa jest naprawdę jednym z najlepszych eventów roku dla mnie!

15 polubień

Mam zle wspomnienia z ta zupka, wiec zalecam ostroznosc :hot_face:

2 polubienia

Tak tak, już jadłem na strimie! :smiley:

3 polubienia

ta zupka wcale nie jest ostra. Ja to daję 2 sosy na jeden makaron

1 polubienie

Oj to zdecydowanie jesteś poziom wyżej chilliheaderstwa ode mnie! Mnie przepaliła mocno (choć co ciekawe nie było aż takiego dramatu dzień po).

3 polubienia