III Wąsaczowe Secret Santa 2022 - Pochwal się podarkiem

Wypaliło wyżej, nie musiało niżej :wink:

3 polubienia

Mikołaj się nie podpisał, wiec nie wiem kto jest autorem :<

w każdym razie dziękuje Ci kochany Mikołaju za prezent :smiling_face_with_three_hearts: Opakowanie pierwsza klasa, a zawartość jeszcze lepsza.

20 polubień

Dzięki wielkie Sekretny Mikołaju, od teraz będę machał do każdego kto jeździ w Fordem Bronco z nadzieją że to właśnie Ty, bo niestety nie wiem jak wyglądasz i kim jesteś. Idealny prezent, aż łzy wzruszenia się cisną do oczu.
Chyba jutro wyruszę do lasu przetestować ten sprzęt i sprawdzić patenty z tej książki.

PS. Żona pyta gdzie kupiłeś ten papier w który Twoje elfy spakowały prezent bo się jej spodobał :slight_smile:

PS2. I żona bardzo dziękuje za słodycze!

11 polubień

Droga Pani Mikołaj Margarette. Cóż to za wspaniały prezent jest.
Bardzo dziękuję, mój smart home się dzięki temu rozwinie.

Niesamowicie się cieszę, że są to prezenty, których bym sam sobie nie kupił przez następne sto lat.
Co do przejściówki, to nie jest problem, żaden home mini którego mam nie ma standardowej Europejskiej wtyczki.

Baaardzo dziękuję raz jeszcze.
Uwielbiam ten event i uwielbiam Wąsaczy.

14 polubień

Ooo bardzo się cieszę ze dobrze wybralam :heart: NIECH SŁUŻY DOBRZE :smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

Mam mniejsza wersje tego czujnika (v2) i wgrałem custom soft który poprawia sporo.

Pieknie dziękuję mojemu Secret Santa za super prezenty🥰

10 polubień

Mam i ja!

Co prawda póki co tylko jako fotki, ale już organizuję transport do UK XD

Plus taki, że moje SS cieszy dwa razy - pierwszy raz jak dostaję fotki, a drugi raz jak fizycznie mam w łapkach.

7 polubień

Mam i ja :slight_smile:

Bardzo dziękuję mojemu tajemniczemu Mikołajowi. Co tu dużo mówić będzie dziś słuchane :smiley:

12 polubień

BTW

Patrząc na fotki raczej nie znajdę śladów prowadzących do tego kim jest mój mikołaj, więc po prostu :

Dziękuję bardzo za prezenty szanownych sekretny Mikołaju!!!:heart::heart::heart:

4 polubienia

O boże John Denver. Najlepiej.

Dostałem i ja! Jak @_Kuba zobaczy ile żelków otrzymałem, to na pewno odetchnie z ulgą, bo nie będę musiał już mu wyjadać :heart_eyes:. Paczka wspaniale ozdobiona w świątecznym stylu, a lepszej zawartości nie mogłem sobie wymarzyć. Stand to strzał w dziesiątkę - kolor biurka trafiony, więc pasuje idealnie (skąd Mikołaj to wiedział? :eyes: ). Spróbowania kawki już nie mogę się doczekać :face_holding_back_tears:

Dziękuję @TReznor za bycie moim świętym Mikołajem!

9 polubień

mam i ja:)

zjarałem się jak pochodnia.
kto jest sikret santa nie wiem, ale trafił:)
dzięki Mikołaju kimkolwiek jestes:)

10 polubień

Bardzo fajny jest ten Secret Santa, ogromnie dziękuję :slight_smile: świeczucha już znalazła się w biurze i ma go nie opuścić cała! A do tego filmy 35mm będą w stu procentach wykorzystane, idealne na tę porę roku:))

6 polubień

Dziękuje ci Mikołaju za prezenty :smiling_face_with_three_hearts:

11 polubień

Gratki za Easter egg :slight_smile:

3 polubienia

Normalnie nie wchodzę na Spidersweb :stuck_out_tongue:

9 polubień

… tylko od święta?

Odebrałem i moją paczkę :slight_smile:
Opakowanie sztos

A w środku…

Dzięki wielkie Mikołaju @Adam :slight_smile: Książka zapowiada się zacnie. Do tej pory głównie czytałem kryminały, thrillery itd., ale czuję, że będzie to początek pięknej podróży w literaturę sci-fi/fantastykę naukową, bo Cyberpunk 2077 wciągnął mnie totalnie swoim klimatem. A ze słodyczami to trafiłeś idealnie :smiley:

7 polubień

Cieszę, że się podoba. Kososy za opkaowanie się należą @loockass bo opakowanie było z recyklingowane :recycle:

4 polubienia