Gorzkie żale

U mnie takie kafle b-grade trafiły pod szafy w korytarzu, ale spora część była kupowana ze zniżką za drugi sort i się spodziewaliśmy tego, wręcz oczekiwaliśmy - bo cena była dużo niższa (chociaż i tak wysoka), a tylko 80-90% paczki miała jakieś niedociągnięcia…

1 polubienie

Od kilku dni bardzo boli mnie brzuch :pensive:

1 polubienie

Idź do lekarza. To może być coś poważnego.

4 polubienia

ostatni tydzień urlopu spędziłem chory w domu

Zapisałem się na poniedziałek, a tymczasem wdrażam dietę lekkostrawną.

2 polubienia

Podcast który bardzo lubiłem zmienił się w “nagrany 2”

3 polubienia

Ostatni tydzień w pracy przed urlopem jest zły.
Na urlop nigdzie nie jadę bo trzeba urządzać nową chatę.

Żyjesz? Lekarz pomógł?

1 polubienie

Jeszcze żyje :grin: Dostałem leki i skierowanie do gastrologa. Bardzo możliwe, że mam jakąś nietolerancję pokarmową.

1 polubienie

W poniedziałek zaczynam tydzień wakacji… nad polskim morzem

8 polubień

Ja zaczynam od soboty za tydzien, ale dla mnie to nie wakacje, bo po prostu jade do rodzicow :slight_smile:

Zawsze mogło jeb**ć śniegiem :joy:

3 polubienia

na szczęście te prognozy to w 90% można sobie schować do kieszeni, więc pewnie będzie dobrze! :slight_smile: A jak będzie OK to bądź jak @Tadek - uracz nas pięknymi zdjęciami z wakacji w 👌 Ten pozytywny temat :wink:

4 polubienia

Dziś jest 9 dzień jak pracuje bez przerwy po 13h. JesCze tylko 4 dni i jeden dzień wolnego.
Chciałem wziąć 3 dni wolnego, ale przez to że brakuje nam 30 kierowców, nie ma takiej opcji.

Jeżeli nie wydarzy się żaden lockdown, we wrześniu wracają trasy na uniwersytety. Wtedy będzie brakować 65 kierowców. Wtedy tez się zesramy…

8 polubień

Nie takiego brexitu chcieliśmy…

5 polubień

13 polubień

Dałem dziś żonie, swoje AirPods pro. Do pracy wziąłem stare AirPods. Przepadasz jest tak wielka, że wole nie słuchać muzyki….

2 polubienia

Podcastów słuchaj :smiley:

Kupuj Bose.

Za dużo już w wydałem na słuchawki w ostatnich 3 latach.
Wróci żona wrócą słuchawki. Już tęsknie :wink:

2 polubienia