Konieczność.
Winiety kupowane online, zaliczka również tak wpłacona. Jedziemy na takie nieuczęszczane przez turystów miejsce, że do kantoru jest ładny kawałek drogi, a zapłatę za pobyt przyjmują przede wszystkim gotówką. W Polsce też większość m. in. agroturystyki to punkty bez terminali kart kredytowych
Mi przyjmowali przelewy robione podczas pobytu
Brawo Ty!
Wiadomo gotoweczke łatwiej schować przed pazerną ręką państwa.
Oj klasyk, trochę ładnych godzin życia się zmarnowało…
5, 9 i 19…
To były całkiem fajne czasy szczególnie te nieprzespane nocki bo flota wraca… doh
Ale zloty uni czy sojuszu to było coś!!! I te forum z raportami zlomowan! Chodz najlepszy był hyde park (to było przed fb i naprawdę spoko społeczność)
Tylko to pożeranie czasu…
Ja na uni 5 siedziałem. Sojusz OCToG. Byłem na jednym zlocie. To było ciężkie doznanie. Chyba do dziś tyle nie wypiłem.
Z innej beczki. Kupiłem dziś The Ascent. I oddałem po godzinie grania. Nie ma miłości i sterowanie mi nie podeszło. Na klawiaturze i myszce sterowanie jest jak w Hades a nie jak w Diablo. I to mnie boli. I nie będę grać chociaż gra jest dobra. Do pada przekonać się nie mogę w slasherach więc z bólem serca odpuszczam pozycję.
Do tego przyszła mi dziś nowa tylna opona do roweru. To miał być bardzo ważny test i pokładałem w tej oponie wielkie nadzieje (Vrederstein Bobcat). I co się okazało? Przysłali mi 27,5 cala zamiast 29.
EDIT: Thje Ascent dostał drugą szansę. Dziś kupiłem raz jeszcze i uczę się sterować. Sama gra jest dobra. Klimat, grafika, chyba nawet fabuła dają radę.
Rozegrałem właśnie najgorsza sesje rpg w karierze. Moja stała ekipa na urlopach, wiec dołączyłem do randomow z internetu. Nigdy więcej…
Fuck cancer. Tak na pierdyliard procent. Kurwa mać. Badajcie się, macajcie się. Siebie, partnerów/partnerki.
Ja pierdole. Trzymaj się tam!
Zdrowia! Zarówno tego fizycznego i psychicznego. Byłem tam i nie zamierzam wracać.
Zdrowia. Nie daj się temu skurwielowi.
Chyba muszę sprostować.
Wolałbym, żebym to ja dostał taką diagnozę, a nie moja lepsza połowa.
O tak, psychicznego. Bardzo mi się przyda. Chciałbym przespać spokojnie choć noc, a na drugi dzień nie reagować narastającą frustracją na sytuację na oczach dzieciaków.
W takim razie dużo zdrowia dla lepszej połówki.
Ale to dobrze czy źle?
Skoro @TReznor dodał to w gorzkich, znaczy że źle
Niby tak, ale jak się nadają gdzieś to jednak za plus można uznać.
Czy ja wiem, że się nadają… Ja bym takie kafle zwrócił. Majster powinien się w takim przypadku spytać inwestora, czy kłaść uszkodzone kafelki.
Niezbyt dobrze. Na szczęście udało się je odkleić bez pęknięć więc idą do zwrotu.