Gorzkie żale

Dziś świat jest zły. Pogoda do dupy jak 100 skurwysynów i jeszcze boli mnie morda po usunięciu w czwartek dwóch naprawdę trudnych ósemek. Ograniczam przeciwbólowce bo nie lubię leków i cierpię. Mój komp do grania jest w serwisie i nie mogę dziś pograć.
Czasem są takie dni. Nie umiem się żalić w realu więc postanowiłem zrobić to tu. Chcesz się też pożalić? A żal się ile wlezie!

15 polubień

Proponuję zmienić nazwę wątku na „Gorzkie żale” :sweat_smile:

6 polubień

Done

2 polubienia

Wołam @Martin_Fox :wink:

8 polubień

Ja mam telegram od tego :joy:
Przynajmniej do czasu aż mnie zbanują :rofl:

2 polubienia

Pierwszy dzień po covidzie w pracy. 1000+ maili. Obstawiam że przez te dwa tygodnie żaden projekt nie ruszył do przodu.

7 polubień

Zaznacz wszystkie maile jako przeczytane. Jak któryś wróci, to znaczy, że temat był ważny.
Dużo zdrowia!

20 polubień

Czwartek? Serio? Co ja będę jutro robił w pracy? :wink:

6 polubień

Nawet gorzej, w czwartek wychodzi tez PKP, będę musiał dokonać prioretyzowania podcastów! Koszmar!

5 polubień

Tylko ja od razu uprzedzam, ze jak tym gościem okaże się ktoś z Sonosa, to daje unsuba na przynajmniej dwa dni, aż mi przejdzie złość :stuck_out_tongue:

8 polubień

To odcinek Balls Deep. Jeśli miałby być o Sonosie to gościem musiałby być Orzech. :grin:

1 polubienie

Może być Orzech i Janusz Sonos.

4 polubienia

Myślałem, że to Jerzy Sorosz sypie pieniądz.

3 polubienia

2 polubienia

Nie, nie, kochani, z Mynarskim będziem gadać o tym jak bitcoiny są do dupy

1 polubienie

A będą tradycyjne rady inwestycyjne dla bogatych, którzy są znudzeni posiadaniem dużych kwot i poszukują odmiany?

1 polubienie

Owszem, to natomiast nie są rady inwestycyjne ponieważ nie chcemy mieć kłopotów

1 polubienie

Jasna sprawa! Wychowałem się na reklamach piwa “bezalkoholowego” :wink: :wink: , więc bardzo dobrze rozumiem przekaz :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 polubienie

Skoro będziemy mieć pana eksperta, to może parę pytan od publiczności przemycicie :slight_smile:

Co Michał sądzi o długiej perspektywie, czyli jaka część ekosystemu zostanie z nami na dłużej, a co jest ślepą uliczką.
I drugie: Regulacje prawne (ogólnie i lokalnie w różnych krajach) vs decentralizacja oraz wolność internetu jako idei, a także fizycznej niemożliwości cenzurowania czegoś, co już dawno się rozlało po świecie.
No i może trzecie: Jak szybko zobaczymy globalną adopcję na szeroką skalę? Jak długo jeszcze będzie to temat dla entuzjastów i dużych graczy, czy też może za chwilę czeka nas fala rozwiązań ułatwiających laikom interakcję ze smart contractami, dzięki którym nawet nie będą zdawać sobie sprawy, że używają blockchainu lub innych platform z tej domeny?

Jechanie po BTC to samograj, bo większość zainteresowanych zgadza się z argumentami sceptyków, ale traktują obecny stan rzeczy jako przejściowy, więc fajnie by było, jakbyscie zahaczyli o inne wątki przy okazji.

2 polubienia

Gorzki żal na dziś:
Wiosna, Ty chuju…

1 polubienie