Radziłbym uważać z kurczakami, chyba że masz dostęp do mięsa z hodowli ekologicznej. Kury to najbardziej faszerowane antybiotykami/chemią zwierzęta hodowlane.
Nic dziwnego, że rosół pomaga na przeziębienie
Porysowałem sobie na rowerze oprawki na okulary i szkło w iPhonie. Nieduży koszt, ale strasznie przykro. Najgorzej że rysy są centralnie na środku i widać jak przez gęstą mgłe.
Wiem co czujesz… w czwartek last week kupiłem kolejne Holbrooki (zawsze w serduszku) a wczoraj je już porysowałem.
Ale dorzucam też swój żal. Dziś wreszcie postanowiłem zagrać w GTA V (od premiery grałem w to… 25 minut) i co? I kurwa to:
(a chciałem grać TERAZ!!! Nie za godzinę!)
Ja też w tym tygodniu zaczynam przygodę z GTA V
Zabiłem dwie pary
To jest to, co w stadia najbardziej mi się podoba - nie ma instalacji i pobierania
GTA też nie ma, czyli w ogóle bez problemu
problem solved ¯_(ツ)_/¯
Pobieranie instalowanie nie jest problemem gdy masz dobry internet. Gdy masz uj nie internet (tak jak ja) to jest wielki dramat i płacz przy każdej aktualizacji. Ale stadia tu też nie pomaga.
Kolega mnie namówił na zarejestrowanie się w OGame. Jak poprzednio w to grałem straciłem 2 lata życia. Fuck…
Czy tam się cokolwiek zmieniło od tych parunastu lat?
Szkielet gry raczej nie. Na początku nie czuję różnicy ale sądzę, że jakieś zmiany muszą być gdzieś dalej.
Mordo!!! Mów co zrobić, żebyś tam się już nigdy nie zalogował! Ja najwięcej czasu w tym spędziłem… w klasie maturalnej. Efektów nawet mi się nie chce tu pisać bo sobie przypominam jaki jestem głupi!
Nie da się tego zatrzymać…
Na którym uni byłeś?
Ja niestety grałem w innego gniota od GFu - metina2. Nie polecam
Piątkowy wyjazd grupowy na urlop wisi na włosku. Jednej rodzinie dzieciaki się pochorowały (chociaż moja żona podejrzewa, że to somatyczne, bo ich matka wróciła miesiąc temu w szeregi zatrudnionych po dłuugim urlopie wychowawczym). A mamy wszystko przygotowane - zaliczki, winiety, samochody, został tylko kantor i pakowanie…
Widać górala, nie ma zaufania do cyfrowych pieniędzy