Git, no to jak coś to sobie potem pójdę dalej w AW. Nie rozważam jeszcze zakupów, ale no bateria działa coraz gorzej, więc domyślam się, że nie ma przed sobą już dużo życia.
Dzisiaj przyszły do mnie Sonos Ace i jakie jest moje rozczarowanie. Kompletnie nie rozumiem, czemu one takie dobre recenzje zbierają. Bardzo kiepskiej jakości bas, mega chujowy środek. Jakby ktoś w kiblu był, góra jak Cię mogę. Do tego dochodzi bardzo wąska scena.
Odsyłam to dziadostwo i teraz mam zagwozdkę co kupić. Mam stareńkie on-ear Bang Olufsen H8 I chyba pora nabyć H95, natomiast może coś Wąsy poleca?
Ja przeczekałem swoje wewnętrzne FOMO i poczekałem na recenzje słuchawek na spokojnie (a nie tych tydzień temu, które były udostępniane przez Sonosa w salonach Sonosa). Główna wada to zdecydowanie słabszy bas i wąska scena i spore problemy w łączeniu z Arc aby słuchać filmów w Atmosie. Masz Arca? Testowałeś tego Atmos? Bo to się udało chyba mało komu, jesli komukolwiek?
Jako, że mam tylko 5 innych zestawów “nausznych” a miejsce na wieszaki się kończy to zastanawiam się między tymi Ace a nowymi Maxami (tylko te niewiadomo kiedy będą no i czy Apple nie pójdzie na $$$ i wypuści dokładnie model 1 ale z portem USB-C). W 95% do używania z Sonos Arc a nie jako słuchawki ogólnego zastosowania (do kompa wolę Audeze Maxwell, do chodzenia po domu wybieram albo XM5 albo QC Ultra).
Za to są podobno dosyć wygodne oraz mają nienajgorsze ANC - i jedno i drugie bywa mocno subiektywne i zależy od konkretnego baniaka.