ok to jeszcze mam sporo czasu, tak w okolicach iPhone 25
ps. ostatnio kolegi syn tak na playstation kupił jakieś młoty do minecraft bo była podpięta karta i ojciec zapomniał o tym, skumał jak mu na tel zaczęły przychodzić powiadomienia z playstation store, ale dobili tylko do 250zl
O… nie znasz dnia ni godziny. Mój syn w wieku 4 lat kupił mi (podczas podróży samochodem) jakieś dodatkowe ptaki do Angry Birds. Kosztowało mnie to 600zł tylko dlatego, że chwilowo wyłączyłem sobie autoryzację zakupów bo cośtam. I zapomniałem znów włączyć.
moja córka używa jedynie iPada, a na nim zakupy muszą być potwierdzone hasłem którego nie wiedziała by jak wpisać nawet, ma zakaz używania telefonów, ja nawet nie mam jednej gry na tel więc jej nie kusi, konsoli w domu brak i się nie zapowiada, a komputera nie używa.
racja, ostatnio np zablokowała iPada na amen, w nocy zrobił się chyba update, a co ciekawe to jest Air 2 więc nie dostaje zbyt wiele update już, ale rano pojawiło się “hello” odblokowała ekran, po tym poprosiło o 6 cyfrowy pin który wklepała (ustawiła) po czym oczywiście go nie pamietała bo zrobiła to na pałę, pół dnia próbowałem wszelkie swoje piny bo myślałem że może to jednak mój, po tym wydębiłem od niej że mogło to być 5 3 8 coś tam coś tam, ale w sumie to nie jest pewna, darowałem sobie zgadywanie 6 cyfr i zrobiłem reset
Podobna historia, nie miałem ich 4 miesiące, nie potrafiłem ich znaleść, prawie kupiłem nowe z USB-c ale odwlekłem „kup teraz”, szukając kluczy za szafką znalazłem je