Gorzkie żale

Ech… człowiek sobie zamówi u pana Chińczyka reflektory LED na motorek

a dostanie...

… śrubek worek

Na szczęście będzie full refund, a ja dalej bez dobrego cofania (w kangoo lampa cofania to śmiech na forum sali), a te prawie by były na miejsce mocowania relingów…
image

Pierwszy raz takie coś z Chin :man_shrugging: Do tej pory (prawie) bez zarzutu

Ja raz zamówiłem dwie retrokonsolki.
Przyszły dwa kółeczka do kluczy.

Pomyśl sobie o tym gościu, który zamówił 2 kółka do kluczy… :smiley: Bo mi ciągle żal tego, co zamówił śrubeczki - pewnie jakieś specyficzne, potrzebne na już, a tu taki psikus :rofl::rofl:
[EDIT] Refund już jest na koncie :slight_smile:

5 polubień

i tak niemoge parkować na chodniku Yukon ma 2,8 tony sam z siebie, a limit jest 2,5.
i jest światełko w tunelu odnosnie Hummera - podobno zmieniło sie prawo i są inne limity jak ma sie elektyrka:)
ale nadal działa info od ziomka “pojebało cie!”

2 polubienia

Sivy, my się już po prostu poddaliśmy

3 polubienia

Ja kiedyś zamówiłem stację lutowniczą, a przyszło to:

Musiałem to odesłać :joy:

Szkoda, że ten człowiek nie miał takiego zioma :grin:

1 polubienie

ale kanał durny Logitech Vertical nie działa z Logitech G hubem tylko kce instalować wlasny soft :frowning:

Dokładnie! Jakie to jest głupie, że programy Logitecha nie współpracują ze sobą. Albo jesteś biurowy, albo gamingowy nie ma opcji mieszanki.

Ja kiedyś dostałem coś czego nie zamawiałem (ani niczego innego w tym czasie) i już mi się ciepło zrobiło jak pomyśłałem, że chińczykom drukarka zacięła się na moim adresie xD

To moja żona ostatnio dostała z allegro olejek CBD. Nie używamy nic takiego, nigdy nie kupowaliśmy. W zamówieniach na koncie brak śladów jakichkolwiek zamówień, bo od kiedy skasowali rodzinnego smarta to ja wszystko zamawiam.

G Hub jest pod sprzęt gamingowy

Kupujący na OLX, to największy rak na świecie.

5 polubień

W moim prywatnym rankingu ci z Facebook Marketplace sa jeszcze gorsi :smiley:

2 polubienia

Witam

r/ChoosingBeggars

Syn konkubiny miał kolegę na Discord. Poznał go zapewne wczoraj. Obiecał mu mnóstwo jakichś premium itemów do jakiejś gry. Podał mu więc numer telefonu a potem kilka razy kod autoryzacyjny do usługi “zapłać z T-Mobile”. Potem zrobił to samo na telefonie mojego syna. Potem poprosił swoją mamę (zwaną konkubiną) o jej telefon - szczęśliwie ona pokazała mu środkowy palec. Po chwili dostaliśmy SMSy z T-Mobile z informację, że pojawiły się wysokie koszty na numerach telefonów chłopaków.
Konstanty wygenerował 1000zł dodatkowych kosztów. Z tego co wiem żadnych itemów do gier nie dostał.

4 polubienia

ale za to jaki nowy experience

a tak na serio to ile ma domniemany syn? tak z ciekawości pytam bo moja latorośl nie ma telefonu jeszcze i tak się zastanawiam kiedy to się zacznie :thinking:

No experience bezcenny. Uspokajam konkubinę i mówię jej, że to naprawdę nie jest przesadnie wygórowana cena za naukę na całe życie (oby).
Konstanty ma 13 lat.

7 polubień