Gorzkie żale

Ja nawet nir muszę trackować treningu w sumie. Byle mi się tak absurdalnie te kalorie nie naliczały. Co robić?

Zmiana podejścia na nie trackowanie kcal z aktywności i nie odejmowanie ich od bilansu kcal w diecie?

1 polubienie

Dziękuję. Potrzebowalem tej informacji.
Ale się cieszę, że kupiłem tego taniego. Mogę ostentacyjnie wyjebac do śmieci za to jakim jest gównem.

1 polubienie

Tego pana psy też pewnie dobrze wytresowane i trzymały się nogi. Tylko nikt im nie powiedział, żeby same z domu nie wychodziły.

U mnie działa :wink: bo nie chodzę na siłownię. A przypomnij model który masz.

Instinct 2

Teoretycznie mógłbym zrobić power mode z wyłączonym czujnikiem HR i uruchamiać podczas treningu. Pewnie by działało, tylko kurde no chyba się nie po to zegarek taki kupuje, żeby go trzeba było kastrować, żeby zaczął prawidłowo działać.

1 polubienie

Dobra więc półśrodek działa niby. Wyłączyłem sobie HR sensor. Nawet udało mi się automatycznie że jak robię trening siłowy to się sam wyłącza na jego czas.
Potem sobie dodałem tylko sto kalorii bo mniej więcej tyle spaliłem podczas samego dźwigania. Jeszcze stówke pewnie powinienem doliczyć na chodzenie po siłowni, ale tak czy siak jest to rozwiązanie do dupy.
A no właśnie. Ręcznie resting calories już dodać nie mogę. No super po prostu.

No kurde nie podoba mi się to. Muszę znaleźć jakieś lepsze rozwiązanie bo to jest tak jak mówiłem do ch… niepodobne.

Przecież to jest tak oczywista rzecz. Czemu ten zjebany zegarek nie może być chociaż odrobinę mądrzejszy?

A już nawet nie będę zaczynał mówić o tym ile trzeba się naklikać, żeby zakończyć trening. No kurde. To raczej mój ostatni garmin. Spodziewałem się wodotrysków, a tu rozczarowanie za rozczarowaniem.

2 polubienia

zapomniałem (pomylilo mi sie i teraz juz nie wiem ktora kombinacja byla) hasla do maca i od wczoraj sie zalogować nie moge - i jeszcze opcja resetu nie kce sie pojawić, biednemu zawsze wiatr w oczy:(

1 polubienie

Opcja resetu się nie pojawia jak jesteś na takim podrabianym ekranie logowania - kiedy wybudzasz maka ze snu. Jeśli wyłączysz i włączysz to będziesz miał prawdziwy ekran logowania i opcja resetu chyba się po trzech failach pojawia.

3 polubienia

no właśnie widziałem ale przypomniałem sobie właściwa kombinacje i poszło:) 3h czekania na odblokowanie:)

3 polubienia

Ech, mój laptop ma tak dobry ekran, że nie mogę teraz patrzeć na stary monitor ;>

1 polubienie

Idealny moment żeby rozważyć zakup nowego monitora :smiley:

8 polubień

i mozemy ci dopsze doradzić, na kumpli z forum zawsze możesz liczyc jak jest możliwośc wydania kapusty na fajne rzeczy elektroniczne:)

4 polubienia

A jaki masz stary monitor?

takiego staruszka: LED-backlit LCD Display with MultiView BDM3270QP/00 | Philips

2 polubienia

Ech… jest 4 rano i nie mam wody w domu…

… bo mi sie rura w studni rozkręciła.
Miłego poniedziałku wszystkim.

[EDIT]
Przyjechały dobre ziomki hydraulicy i w 10 minut poskręcali. Tak więc już nie uschnę :slight_smile:

10 polubień

Chciałem się poskarżyć, że Orzech sobie poszedł z podcastu i w końcu zaczął bawić się fajnymi kawałkami technologii, a w podcaście o tym nie opowie, bo go nie ma

8 polubień

Mniej klikania żeby to skipowac, a poczytać sobie możesz o tym na forum :wink:

2 polubienia

mów co chcesz, ja tęsknię za klientami mailowymi Pawła

9 polubień