Gorzkie żale

Od kurwa 3 dni koszą trawę. Siedzę przy zamkniętym oknie albo w redukcją hałasu więc albo gotuję się cały albo tylko uszy mi się gotują. Idę mordować w imię ekologii i słuszności idei miejskich łąk.

4 polubienia

Zazdroszczę. U mnie nie koszą i trawy sięgają pasa, a wszyscy dookoła chodzą i smarkają i/lub kaszlą, tyle tego gówna lata w powietrzu.

3 polubienia

Stoję już tak 20 minut.

9 polubień

Same here. Do tego musiałem przesiąść się na MBP15 i7/32GB z 2018 z zewnętrznym ekranem. Teamsy odpalone z Video przez 7H w trakcie szkolenia.
Temperatury na tym kompie to porażka. Niech dadzą w końcu M1 z 32 GB RAM…

2 polubienia

Bosz jak rozumiem Twój ból. Wydawało mi się, że jak wprowadzę się na nowe osiedle to tu nie będzie co kosić. O ja naiwny. Na dole mają takie ogródki max 30m2 i koszą to kurwa non stop. Jeszcze jeden typ ma ultragłośną kosiarkę spalinową (na ten ogródek 5x5m2!!!)

3 polubienia

Od kurwa 3 miesiecy padal deszcz. Nie bylo jak skosic trawy. Urosla do pasa. Probowalem elektryczna, nie dala rady, probowalem spalinowa, popsula sie. Teraz naprawilem i skosilem, zajelo mi to dwa dni, ale patrze w prognoze i znowu widze deszcz…

Ps. To w domku na wsi

2 polubienia

image

Nauka zajmuje trochę ale potem taki relaks przy koszeniu. Ideolo do podcastów.

I świetnie się potem śpi.

4 polubienia

No elo, jak cos to ja kosiłem cały piątek i sobotę.
Oczywiście spalinową, bo nie będę się bawił w półsrodki.

Pozdrawiam

10 polubień

Powiedz że jeszcze zagłuszałeś kosiarkę radiem na baterie i mamy idealne kombo.

Swoją drogą, czemu kosiarki są takie głośne?

5 polubień

Pewnie nie ma unijnych dyrektyw obniżających głośność kosiarek, to producenci się nie przejmują. Zrobili takie odkurzaczom i działają ciszej. Gorzej ciągną? Eetam, kto by się tym przejmował.

:smirk:

4 polubienia

Bo ich tłumiki to żart. A Unia już się doczepila i współczesne silniki kosiarek to jednorazówki

A ja piętnuję strefy czasowe :stuck_out_tongue:
Bo aktualnie wdrażamy w nowy tryb pracy zespoły, które są w strefie czasowej tak oddalonej od mojej, że ich 09:30 to u mnie 19:30, przez co dzień mi się całkiem rozjeżdża.

Wait what? To Ty masz zespół dwie godziny na lewo ode mnie? To gdzie kurde? Polinezja Francuska? :smiley:

ale mi go nie wysłali gnoje z x-komu dzisiaj (zamówienie przed południem na allegro)

Dopóki nie połamałem to kosiłem czasem u siebie taką, ale ona daje długi “urobek”, z którym jest potem zdecydowanie więcej zabawy niż z produktem koszenia kosą żyłkową.

1 polubienie

Nawet nie wiem gdzie oni fizycznie są, ale używają strefy czasowej Alaski - ja chwilowo w Polsce, bo żona chciała znajomych zobaczyć :joy:

1 polubienie

No ok, ale Alaska jest 9h od Ciebie, a nie 10 :wink:

Edit:
Dobra. Doczytałem o tej Polsce. To teraz wszystko jasne.

Serwery moich mądrych żarówek are down, musiałem wstać i wyłączyć światło jak śmiertelnik.

6 polubień

Dlatego tylko integracja on-site :grin:

1 polubienie