Ok, jestem pod wrażeniem. Ja dzisiaj rangerem się starałem przebić przez hard v, a Ty mi tu z takimi rzeczami.
Ogolnie stwierdzam w ogóle, że ta gra się świetnie do grania w czasie pracy nadaje. Akurat można kilka ruchów /przeciwnika zrobić jak się ma te 5 minut.
Jezu, to już jest chore, szanuję was. Ja na normalu nie ogrywam wszystkiego… BDB.
Najbardziej wkurza mnie jednak sytuacja, w której mam np. 10 punktów życia, trzech mobów przed sobą i właściwie żadnej szansy na wygranej. Potem chodzę taki zdenerwowany, że muszę znowu od nowa wszystko zaczynać, a przecież takie fajne buffy znalazłem…
BTW. Archero - ta gra od Wojtka, jest BARDZO przyjemna. Jeśli nie graliście, to polecam. Świetnie się nadaje do gierczenia w metrze.
Ja mam problem z przejsciem na normalu Nun, bo ją trzeba budować głównie pod heala i jakoś nie mogę tego ogarnąć, bo zawsze cos jest nie tak.
Dla mnie nun to najlepsza postać. Najłatwiej mi się nią grało - heal, overheal w armor i ataki z modlitw i te zwiększające moc od armoru
Tylko Archero. Wracam do grania. To moja odpowiedź w tym temacie. Dawno w nic tak dobrego i wciągającego nie zagrałem.
Układanie słówek jak w Scrabble. Jeden gracz, dowolny język.
A znacie na androida jakiegoś klona Puzzle Quest ale bez mikroplatnosci stamina itp, w sensie osiek jakby był płatny i nie przerywał mi grania.
Ja mam starszą wersję tego:
https://play.google.com/store/apps/details?id=nz.jewel.WitchDiamondLegend
W darmowej wersji masz reklamy na dole i po każdym levelu (jeśli masz dostęp do internetu), za oglądanie reklam możesz wykupić sobie pomoce (i one mają cooldown). Kilka rodzajów wyzwań, dawkowane wraz z postępami w grze. Ekran gry:
Obecnie 720 Level, podchodzę do niego chyba 10 raz…
A w Tetrisa ktoś pyka? Blitz tetris polecę.
Przepiękna gra od twórców Journey wylądowała w App Store i to w najlepszej możliwej cenie, czyli za darmo.
Androidowcy mogą póki co się zapisać, aby dostać powiadomienie gdy gra wyjdzie na tą platformę.
Journey najpiękniejsze.
Dżurni, Pamiętamy xD
Nowa, duża aktualizacja wyszła do Night of the full moon!
Ogarnia ktoś jak spisuje się CIV VI na iPhoneXS? Da się w to grać? Czy lepiej sobie odpuścić? Szukam jakiejś gry żeby się wciągnąć i popykać w samolocie
NIE GRAŁEM, ale recenzje miało całkiem dobrze i podobno to dość sprawny port. Pamiętaj, że zawsze możesz oddać w ciągu 14 dni!
Chyba nie może bo to in-app purchase… ale 80 tur można rozegrać za darmo. Ja rozegrałem, po czym kupiłem pełną wersję. Gra się bardzo sympatycznie @TheBunkier, kilka gierek rozegrałem.
edit. Niestety lepiej się gra na telefonie niż na iPadzie bo o ile na tablecie jest wszystko większe i bardziej przejrzyste, o tyle na tej rozdzielczości gra wygląda jak gówno. Chyba że kogoś nie boli pikseloza.
edit. 2 Tylko że ja ją kupiłem w promocji za 115-140 złotych chyba (na premierę wersji na iPhona właśnie), a na sylwestra dali wszystkie małe DLC za darmo, i to był bardzo dobry zakup. Jakbym miał zapłacić regularną cenę to już bym się pewnie zastanowił.
Około 160 kosztuje teraz nówka na switcha
Pytanie, czy kolega ma Switcha oraz czy w samolocie może ładować telefon z gniazdka lub powerbanka, bo gierka jednak drenuje baterię trochę, szczególnie przy większych mapach.
No to dzis wieczorkiem sprawdzę, gorzej ze nie pobiorę teraz na czas lotu. Dzięki za info o tych 80 turach bo wypróbuje to na początku:)
Orientuje sie ktos czy Civ6 Rise and Fall zawiera juz full game ? Czy musze kupic najpierw full game, a pozniej rise and fall ?
Juz mam, trzeba najpierw kupic full game.