Ja polecam mobilny port Stardew Valley. Trzeba zapłacić piniondz, ale mamy całą grę która wcześniej wyszła też na pecetach i konsolach. Generalnie jest to super uspokajający symulator farmy xD dzień w grze leci ok. 20 minut, ale wersja mobilna zapamiętuje gdzie się przerwało, więc mimo że gra robi oficjalny zapis w nocy (growej), można wrócić w trakcie dnia w razie końca przejażdżki czy jakiegoś crasha telefonu.
Ale to jest dobre !!
Nienawidzę was
---------EDIT----------
A z takich gierek rpgowo klikajnych to przypomniało mi się Knights of pen and paper, tez spoko giereczka do metra.
Life is strange, ale to trzeba mieć więcej czasu
Przeszedłem całe w jedną noc ale life is strange super, wiadomo
Life Is Strange to jedna z najpiękniejszych wizualnie (i wciągających też!) gier ostatnich lat.
I ten soundtrack!
PewDiePie miał współpracę w jednym z ostatnich odcinków z twórcą gry Archero:
Muszę powiedzieć, że bardzo przyjemna (chociaż nie wiem, czy działa bez netu, ale chyba tak). Potwierdź @pawelorzech!
Oj tego nie wiem, ale wygląda interesująco! Pobieram.
Nienawidzę was! Ta gra jest wspaniała. Od wczoraj nie mogę się oderwać.
Chętnie bym się zachwycił, ale u mnie jest jakiś problem, Android. Ktoś coś, jak to ugryźć? Żadna odpowiedź nie daje rezultatu.
A ze swojej strony polecam:
Ok. Grałem w to cały lot do UK. Bardzo dobre. Nie wymaga w gruncie rzeczy internetu (internet potrzebny do kupowania rzeczy w sklepie, nawet za Wirtualna gotówkę). Bardzo przyjemnie się gra. Nie nudzi się szybko. Polecam!
Ej no bez kitu! Data Wing jest zajebiste! Nawet fajnie po polsku przetłumaczone!
Znacie jakąś grę, która spełnia poniższe warunki?
- RPG/strategia/tycoon
- do kupienia i bez reklam
- dobra w dłuższym okresie: nie szybkie bijatyki ale na przykład budowanie państwa itp
- na iOS
Civilization VI
Pocket City. @neqson Ci poleci!
Oj tak Pocket city sztos
Ja w niedzielę będę nadrabiał. Teraz brak czasu bo we wspomniany dzień mam ciężki egzamin ze statystyki zaawansowanej…