Pięknie dzis było:) w końcu teoche emocji, szkoda tylko ze Hamiltona będą dekorować ale sam się przyznał. Serial od Netflixa będzie wspaniały
Nie spoiluj, będę oglądał w nocy jak dzieci zasną
fajny wyścig, a Ferrari …
Grande strategia!
Co wy spać nie możecie?
Mogę spać ale trzeba wstać i tyrać na Szwedzkiego Janusza Svenssona żeby były Pinionszki na patronajta.
To jest temat do gadania o F1. Jak się nie widziało wyścigu, to się tu nie zagląda, aż się nadrobi zaległości Przecież nie będziemy zakładać tematu “[Spoilers] Dyskusje o F1”
Nie, ale są powiadomienia które “zmuszają” do zajrzenia i są tagi spoiler
których można użyć
Ale ok, mea culpa, więcej nie będę zaglądał zanim nie obejrzę… po prostu te chrzanione powiadomienia na telegramie…
Dlatego nigdy ich nie włączyłem. (no, poza tym nie uzywam telegrama do niczego poza wrzucaniem Survivora)
Orzech sobie właśnie już niejeden survivorowy sezon zepsuł przez te powiadomienia.
Jak dobrze. Po erze Alonso, Kubicy i innych Rosbergów aż miło popatrzeć, że F1 może nie być toksyczna (no, może poza Maksem😉)
Przyszłość F1 jest w dobrych rękach.
Russell to ma pecha - w teorii najlepszy z trójki a trafił w najgorsze bagno jakie się dało.
Trochę mi go szkoda, bo nie może pokazać co potrafi, a dodatkowo może się za nim ciągnąć historia z faworyzowaniem.
Chodzą takie słuchy, ze Mercedes będzie no more w 2021 i ze zmieni się w Hamilton GP. I wtedy Lewis by zrobił miejsce GR.
I jak się o tym pomyśli to to ma dużo więcej sensu, niż Hamilton w Ferrari.
Mercedesowi się F1 srednio opłaca. AMG się lepiej nie sprzedają, a koszty maja nieziemskie, nie wspominając już o tym, ze musza talent wysyłać do racing zamiast automotive. Po nowych regulacjach, jak ich szanse na wygrana powinny trochę spaść, to już w ogóle nikomu nie będzie chciało się w to bawić.
Toto tez zreszta coś przebąkuje, ze pora się zająć czyms innym. Nie mozemy zapomnieć, ze on po łokcie ma ręce w wielu inwestycjach i biznesach i F1 tez mu trochę z życiem zaczyna kolidować.
A co do Russella to nic się nie będzie ciągnąć. Dupa boli tylko polaczkow, którzy się za dużo teorii spiskowych naczytali u pana Gutowskiego.
Poza Polska GR cieszy się sporym szacunkiem i nikt nie ma wątpliwości co do jego talentu.
Poza tym 90% polskich so-called kibiców F1 przestanie się interesować już od przyszłego roku, bo nie będzie Kubicy. Wiec problem się sam rozwiązuje.
Swoją droga to gdzieś zabłądziłem kilka tygodni temu na te stronę powrót Roberta, czy jakaś podobna i tam były jakieś ankiety jak kibice oceniali poszczególnych kierowców, to tak zacząłem bluzgać i się wściekać, ze mi ciśnienie kilka godzin schodziło
Ankiety omijam szerokim łukiem. Jak w każdym głosowaniu statystycznie więcej weźmie udział głupków niż ludzi mądrych.
10 posts were merged into an existing topic: Teorie spiskowe o Robercie Kubicy
akurat Gutowski od zawsze chwali Russella, warto pisać rzetelnie
Tak jak Ty nie chcesz rozmawiać ze mną o Kubicy, tak ja z Tobą o kompetencji i rzetelności pana Gutowskiego
nie chodzi o rzetelnosc Gutowskiego, tylko twoja…
Uważasz Gutowskiego za rzetelnego dziennikarza, tak? W końcu stanąłeś w jego obronie. Ja tak nie uważam. Dla mnie ktoś podsycający teorie spiskowe nie jest dziennikarzem, tylko szukającym kliknięć krzykaczem.
Poza tym z bólem serca przyznaje, że jakoś tak sprawia mi dużą nieprzyjemność dyskusja z Tobą. Nie wiem czemu w sumie, ale tak wyszło. Z @Martin_Fox się tez notorycznie nie zgadzamy na różne tematy, ale jakoś takiego niesmaku w pysku nie mam. Mysle, że lepiej będzie jak będziemy się ignorować. Możesz nawet wejść w moj profil i mnie sobie wyciszyć
Pozdrawiam.
nie wiem czym ci nadepnalem na odcisk. Nie napisalem ze Gutowski jest rzetelny. Nie stanalem w jego obronie. Stwierdzilem tylko fakt, ktory powtarzal wielokrotnie, a mianowicie iz wg niego Russel jest bardzo dobrym kierowca. A za nierzetelne uznalem wkladanie w usta w/w readaktora czegos zupelnie odwrotnego. Postawienie go w jednym zdaniu z “bolem dupy” i “polaczkami” do grzecznych sformulowan nie nalezalo. Szanujmy sie i uzywajmy jezyka, ktorego nie powstydziliby sie prowadzacy forum i podcast, jestemy tu goscmi.
Mam pytanie trochę z innej beczki - potrzebuje jednej, dobrej strony o newsach z F1, która mogę wrzucić w feedly. Obojętnie czy polska, czy zagraniczna. Grunt, że wszystko z jednego miejsca. Interesują mnie fakty, plotki i spekulacje (takie sensowne, a nie z dupy). Ktoś coś?